Spelersvrouw.nl

Laura Rüdiger is de vrouw van Antonio Rüdiger

 Laura Rüdiger is de vrouw van Antonio Rüdiger

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 september 2022

Laatst Geüpdatet: 3 juni 2023

Laura Rüdiger is de vrouw van Antonio Rüdiger. Nadat het stel al enkele jaren samen was, trouwde ze in 2019. Hier waren alleen vrienden en familie welkom. Antonio Rüdiger staat constant in de spotlights, hier houdt zijn vrouw niet van. Opmerkelijk is; ze is niet te vinden op Instagram.

Antonio Rüdiger is voor de meeste voetbalkenners natuurlijk absoluut geen onbekende. De Duitse centrale verdediger is geboren in Berlijn, maar is van Sierra Leoonse afkomst. Hij zag op 3 maart 1993 voor het eerst het levenslicht en begon zijn carrière als voetballer in de jeugd van FC Hertha 03 Zehlendorf.

Niet veel later werd Rüdiger opgepikt door Borussia Dortmund en 3 jaar later verkocht aan VfB Stuttgart. Bij deze laatste club wist Antonio Rüdiger overigens ook het eerste elftal te bereiken en maakte hij zijn eerste minuten als profvoetballer.

Inhoudsopgave

De carrière van Antonio Rüdiger

De carrière van Antonio Rüdiger begon allemaal in het tweede elftal van VfB Stuttgart. Tijdens zijn eerste wedstrijden wist hij nog niet direct te overtuigen en heeft het maar liefst 21 wedstrijden geduurd voordat hij bij de eerste selectie werd gehaald.

Op 4 oktober 2012 maakte Antonio Rüdiger dan eindelijk zijn debuut in het eerste elftal van deze club en wist hier uiteindelijk 66 keer voor uit te komen. In deze periode scoorde hij twee keer, waarna hij werd uitgeleend aan AS Roma.

Bij deze verhuurdeal bedong AS Roma ook een optie tot koop, die voor 9.000.000 euro werd gelicht door de club uit Italië. Totaal kwam hij voor Roma tot 56 wedstrijden, waarin hij twee keer wist te scoren.

Het vertrek naar Chelsea

Een langer verblijf in Rome werd Antonio Rüdiger niet gegund. Chelsea klopte namelijk in 2017 aan en nam hem voor een enorm bedrag van 32.750.000 euro over. In de periode die volgde, werd Antonio Rüdiger een vaste waarde voor de Londense club en speelde hij 133 wedstrijden waarin hij 9 keer het net wist te vinden.

In 2022 maakte hij de overstap naar Real Madrid dat hem transfervrij van Chelsea kon overnemen. Bij Real Madrid speelt hij samen met onder andere: Karim Benzema, Luka Modrić, Toni Kroos en Thibaut Courtois.

Laura Rüdiger & Antonio Rüdiger?

De vrouw van Antonio Rüdiger, is Laura Rüdiger. Laura Rüdiger is geboren in 1993 en is al enige tijd samen met haar inmiddels man. In de tijd bij Stuttgart waren zij en Antonio al aan het daten, waarna ze uiteindelijk in 2019 besloten om samen te trouwen. Dit werd overigens gedaan in een bijzonder kleine setting, met alleen de aanwezigheid van vrienden en familie.

Laura Rüdiger Social Media

Waar de man van Laura Rüdiger met z’n ruim 4.3 miljoen volgers een ware hit op Instagram te noemen is, blijft zijn vrouw Laura Rüdiger het liefste uit de spotlights.

Ze is daarom ook niet te vinden op Instagram en houdt zich het liefst op de achtergrond. Mocht hier in de toekomst verandering in komen, dan houden we jullie daarvan natuurlijk zeker op de hoogte!