Spelersvrouw.nl

Melanie, de bedrogen vrouw van Adam Maher

Melanie van der Zee vriendin Adam Maher

Zijn ze niet schattig samen? Adam Maher is naar eigen zeggen zo ongelooflijk gelukkig met de Hilversumse Melanie van der Zee. Helaas voor de brunette blijkt ze niet de enige die Maher graag bemint. Begin 2014 publiceerde roddelblad Weekend een pikante foto waarop Maher te zien is tijdens een seksdate met een andere vrouw.

Het weekblad zegt dat de foto is gemaakt op een parkeerplaats bij een NS station, ergens in Noord Holland. ,,Via Facebook maakt Adam in het geheim afspraakjes met vrouwen door heel Nederland. Soms komen ze van heinde en verre naar een afgelegen parkeerplaats voor een snelle ontmoeting met de beroemde voetballer van het Nederlands Elftal”, citeert Weekend uit de mond van één van Maher’s ‘vrienden’.

En Melanie dan? ,,Zij weet waarschijnlijk niets van zijn geheime afspraakjes met andere vrouwen.” De PSV-spelmaker wilde niet reageren op het incident, maar plaatste wel een foto van hem en Melanie, kort na de seksonthulling. Volgens PSV is de foto gemaakt in een periode dat Maher nog geen relatie had met Melanie van der Zee.

Vriendin Adam Maher: Melanie van der Zee

De Hilversumse bedekte het voorval met de mantel der liefde: ,,Het maakt mij niet uit wat ze zeggen, ik hou van jou. Zij kennen de waarheid niet, bewijs de haters hun ongelijk!” De brunette heeft eind 2014 nog steeds een relatie met de PSV’er.

vriendin Melanie van der Zee Adam MaherZelf werkt ze, getuige haar Facebook-profiel, bij Makelaarskantoor Woonhuis Holland en ze is tevens het baasje van een klein hondje. Wie de foto’s van Melanie en de onbekende vrouw waarmee Maher werd gespot bij het treinstation vergelijkt ziet wel waar de voorkeur van de spelmaker, die in het seizoen 2014/2015 weer lijkt te zijn opgeleefd na een dramatisch verlopen 2013, naar uitgaat.

De vrouwelijke vormen van beide dames zijn immers nogal fors bemeten. Het lijkt er echter op dat Adam Maher en Melanie van der Zee nog niet samenwonen, al weet je dat bij voetballers met hun nesteldrang natuurlijk maar nooit.

Maher wordt lelijk betrapt:

Adam Maher betrapt in auto