Spelersvrouw.nl

Melanie, de bedrogen vrouw van Adam Maher

Melanie van der Zee vriendin Adam Maher

Zijn ze niet schattig samen? Adam Maher is naar eigen zeggen zo ongelooflijk gelukkig met de Hilversumse Melanie van der Zee. Helaas voor de brunette blijkt ze niet de enige die Maher graag bemint. Begin 2014 publiceerde roddelblad Weekend een pikante foto waarop Maher te zien is tijdens een seksdate met een andere vrouw.

Het weekblad zegt dat de foto is gemaakt op een parkeerplaats bij een NS station, ergens in Noord Holland. ,,Via Facebook maakt Adam in het geheim afspraakjes met vrouwen door heel Nederland. Soms komen ze van heinde en verre naar een afgelegen parkeerplaats voor een snelle ontmoeting met de beroemde voetballer van het Nederlands Elftal”, citeert Weekend uit de mond van één van Maher’s ‘vrienden’.

En Melanie dan? ,,Zij weet waarschijnlijk niets van zijn geheime afspraakjes met andere vrouwen.” De oud-PSV-spelmaker wilde niet reageren op het incident, maar plaatste wel een foto van hem en Melanie, kort na de seks onthulling. Volgens zijn oude club was de foto gemaakt in een periode dat Maher nog geen relatie had met Melanie van der Zee.

Inmiddels zijn Melanie van der Zee en Adam Maher al jaren samen. Ze hebben al een relatie sinds 2014. Adam, speelt op dit moment bij Damac FC. Hiervoor speelde hij bij onder meer AZ, PSV, FC Twente en FC Utrecht. In zijn tijd bij PSV speelde Maher samen met Remko Pasveer, Jeffrey Bruma, Jetro Willems, Steven Bergwijn en Luuk de Jong.

Vriendin Adam Maher: Melanie van der Zee

De Hilversumse bedekte het voorval met de mantel der liefde: ,,Het maakt mij niet uit wat ze zeggen, ik hou van jou. Zij kennen de waarheid niet, bewijs de haters hun ongelijk!” Melanie van der Zee heeft nog steeds een relatie met de oud-Eredivisie voetballer.

Zelf werkte, ze getuige haar Facebook-profiel, bij Makelaarskantoor Woonhuis Holland en ze is tevens het baasje van een klein hondje. Wie de foto’s van Melanie en de onbekende vrouw waarmee Maher werd gespot bij het treinstation.

 

vriendin Melanie van der Zee Adam MaherAdam Maher betrapt in auto