Spelersvrouw.nl

Danielle Slof, de vriendin van Demy de Zeeuw

Danielle Slof vriendin Demy de Zeeuw

Hij lijkt tegenwoordig drukker met mode dan met voetballen. Demy de Zeeuw is al jaren uit ons oog als het om zijn voetbalcarrière gaat, maar weet wel de showbizzspotlights te vinden met zijn sportieve modemerk BALR. De middenvelder is, na een traumatische relatie met zijn ex-vriendin Asmara, nu gelukkig in een relatie met Danielle Slof.

Het zal vast niet toevallig zijn dat ook Danielle aan de weg timmert in de mode. Ze heeft de webshop IloveClutches.com, dus mocht u nog een leuk sjaaltje of tasje zoeken.. Danielle heeft ze in overvloed! In het verleden was Slof inkoop-assistente van beroep. Sinds 2010 wonen ze samen en inmiddels hebben ze ook dochter Roqi op de wereld gezet. Maar hoe zat dat nou ook al weer met die ex-vriendin van Demy? Oh ja, die zou volgens hardnekkige geruchten het tijdens hun relatie ook gedaan hebben met Boy Waterman en Ryan Donk. Het zou, zo schreef VI Insider verdekt op, de reden geweest zijn dat Louis van Gaal een flink aantal spelers (Donk, Waterman) de volgende transferperiode loosde. Volgens een Surinaams forum zou Asmara Kunst ook hebben gescharreld met Nigel de Jong en Rodney Ubbergen (die tegenwoordig Kim Feenstra naakt fotografeert).

Vriendin Demy de Zeeuw: Danielle Slof

Wat dat betreft heeft Demy nu met Danielle een heel ander type. Ze is meer van het huiselijke type. In Grazia vertelde ze eens: ,,Ik probeer hem zoveel mogelijk te laten weten dat ik aan hem denk. Voor Zuid-Afrika (WK, red) heb ik brieven in zijn koffer gestopt, één voor elke week.” Wij halen even een bakje..

Afijn, met de carrière van Demy wil het niet meer zo vlotten. Na AZ en Ajax (wat hem in Alkmaar Demy de Jew opleverde) cashte hij flink bij Spartak Moskou en balde hij even bij Anderlecht. Gelukkig gaat het qua carrière buiten de lijnen lekker met het zelfbenoemde stijlicoon. Hij runt samen met Eljero Elia en Gregory van der Wiel de modelijn BALR, een webshop in voetbalgerelateerde mode-artikelen voor veel te veel geld. Compleet met hippe pop-up store en vet coole dope megavette webshop. Yooo, je weet toggggg zeluf!

1 comment