Spelersvrouw.nl

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 maart 2017

Laatst Ge├╝pdatet: 3 september 2023

Jarenlang leefde Jeffrey Bruma het leven van een vrijgezel. Maar na de ontmoeting met Ghislaine veranderde zijn leven en is zijn nu zijn vriendin. Wanneer hun relatie ontstond is niet duidelijk.

Het vermoeden is echter dat Ghislaine en Jeffrey Bruma elkaar in het uitgaansleven hebben ontmoet. Inmiddels kunnen we spreken van een zeer serieuze relatie. Bij een foto van zijn vriendin op Instagram schrijft Bruma: ,,So many changes in your life, in such a short time. Getting your degrees, becoming a mother of our son… I’m extremely proud of you!” Of te wel: ,,Zoveel veranderingen in je leven in zo’n korte tijd. Je hebt diploma’s behaald en wordt moeder van onze zoon. Ik ben zo ongelofelijk trots op je!” Daaruit maken we op dat Ghislaine samenwoont met haar verdediger in Wolfsburg. Volgens een krant in Wolsfburg is hun zoontje eind 2016 geboren en luistert hij naar de naam Aeden.

Ze wist echter lang buiten de schijnwerpers te blijven. Pas bij de overstap van PSV naar Wolfsburg toonde Bruma haar aan het oog van fotografen. Ghislaine heeft echter nog geen interviews gegeven en ook op social media heeft ze zich knap verdekt opgesteld. Zodoende is het gissen wat haar achtergrond en dagelijks leven is, al vermoeden we gezien haar schoonheid dat ze wel eens model zou kunnen zijn.

Inmiddels speelt de oud international bij RKC. Hij lijkt zijn geld al verdiend te hebben.

Jeffrey Bruma heeft een relatie met Ghislaine

Voor zover bekend is Ghislaine de eerste serieuze vriendin voor Bruma, die zichzelf graag neerzet als optimist. Daarnaast wil de mandekker zich graag profileren als merk, getuige het logo JB 5 dat hij heeft laten ontwerpen en zijn eigen website JeffreyBruma.com. Heel veel is daar overigens niet op te vinden, want zijn social media wordt zoals wel meer bekende voetballers beheerd door MeetThePlayers.

De terugkeer in de Bundesliga – waar hij eerder flopte bij Hamburger SV – betekent voor Bruma een lucratieve stap. Hij toucheert er naar schatting een salaris van zo’n drie miljoen euro. Dat komt bovenop het vermogen dat hij al verdiende door van de jeugdopleiding van Feyenoord naar Chelsea te gaan.