Spelersvrouw.nl

Ricarda Kilian, vriendin van Marten de Roon

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Ricarda Kilian is de vriendin van Marten de Roon. Wellicht is zij de stille kracht achter de opmerkelijke opmars die Marten de Roon maakt. Vriendin Ricarda Kilian is al enkele jaren zijn trouwe kameraad en volgde hem naar Atalanta Bergamo en Middlesbrough.

Inhoudsopgave

Ricarda Killan vriendin Marten de Roon

Ricarda Kilian is de vriendin van Marten de Roon. Het koppel heeft inmiddels twee kinderen: in oktober 2015 werd hun dochter Evie geboren. Daarnaast zorgen Ricarda en Marten voor stiefdochter Linn Sophie. Ze beleefden de afgelopen jaren bijzondere avonturen, met name toen De Roon vrij onverwacht de overstap maakte van sc Heerenveen naar Italië: “Mijn vriendin en ik kwamen net terug uit het ziekenhuis, waar we te horen hadden gekregen dat we een meisje zouden krijgen. Het leven was mooi en redelijk zorgeloos. En dan hoor je dat Atalanta een bod op je gaat uitbrengen. Ik weet nog dat Ricarda en ik tegen elkaar zeiden: Italië, moeten we dat nu wel doen met een kleine op komst?”, blikte hij terug in VI.

Ricarda en Marten verwachten binnenkort ook een derde kindje. Of dat een jongetje of meisje wordt, hebben de twee nog niet bekendgemaakt. Ook ging De Roon in de zomer van 2018 op zijn knieën voor Ricarda. Wanneer het huwelijk volgt, is afwachten.

Marten de Roon heeft een relatie met Ricarda Kilian

Ze besloten het avontuur aan te gaan en dat bleek een goede stap: “We hebben nu een mooie tuin en dat is fijn voor de kleine (stiefdochter Linn Sophie, red.). We wonen heerlijk rustig op een soort compound. Er is een zwembadje, er zijn tennisbanen en er is een gym.” Een paar weken nadat hij was verhuisd, liet De Roon zijn hele inboedel uit Wolvega naar Bergamo overvliegen. “Je eigen spullen maken van je huis je thuis. En ook voor Linn-Sophie is het fijn dat ze al haar eigen spulletjes heeft. Ik had het niets gevonden om alles nieuw te kopen.”

Inmiddels is de volgende stap gezet en speelt De Roon in Engeland. Toch weten we nog altijd weinig van het leven van Ricarda Kilian, behalve dan dat zij met volle teugen geniet van hun gezinsleven en daar de nodige foto’s van deelt op Instagram. Wel is duidelijk dat Ricarda een paar jaar ouder is dan Marten, maar hoe het koppel elkaar heeft ontmoet, wanneer en wat ze in het dagelijks leven onderneemt is ongewis.

Ricarda Kilian is te volgen via Instagram.