Spelersvrouw.nl

Rebecca Loos en Ingrid Zijdenbos, vriendinnen in het leven van John de Wolf

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 15 augustus 2023

John de Wolf was een druistige voetballer, maar ook in de liefde baarde de Schiedammer opzien. De Wolf had lange tijd een relatie met Ingrid Zijdenbos, maar de roddelbladen repten ook over affaires met Rebecca Loos en zelfs Rachel Hazes.

Ook qua financiën gaat het lang niet altijd even goed met de oud-Feyenoorder. Hij verdiende als voetballer veel geld, maar gaf ook bakken met geld uit en stapte in financiële avonturen die verkeerd uitpakten, zoals een pizzeria in Rotterdam die failliet ging omdat hij goedgelovig is. ,,Er heeft geloof ik nooit iemand betaald”, vertelde zijn ex-vrouw Ingrid Zijdenbos in de biografie van De Wolf. Hun huwelijk liep naar verluidt op de klippen omdat John vreemd zou zijn gegaan en bovendien niet goed kon omgaan met het zwarte gat na zijn carrière. Met haar kreeg hij wel drie kinderen: Rodney, Desley en Stacey.

Inhoudsopgave

John de Wolf had relaties met Ingrid en Inge

Na zijn huwelijk met Ingrid Zijdenbos versleet De Wolf nog verschillende vrouwen. Er gaan geruchten dat de stoere mandekker een verhouding zou hebben gehad met Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes. Alleen leidde die bewering van roddelblad Privé tot een rechtszaak, aangespannen en gewonnen door Rachel. Echter, in 2008 publiceerde Metro opnieuw over de affaire. ,,Toen oud-voetballer John de Wolf voor de tweede keer zijn liefdesrelatie met haar verbrak, is Rachel doorgedraaid”, schreef de krant.

Affaires met Rachel Hazes en Rebecca Loos?

En dan was er nog de showbizzrelatie tussen John de Wolf en Rebecca Loos. In 2006 sloeg de vonk over tussen de twee toen ze samen het SBS programma Hart voor Oranje presenteerden rondom het WK in Duitsland. Heel lang duurde de liefde echter niet. Rebecca Loos kunt u verder kennen van haar affaire met David Beckham, waardoor ze bekend werd bij het grote publiek.

Tegenwoordig gaat het John de Wolf weer aardig voor de wind. Zijn trainerscarrière begint langzaam gestalte te krijgen en ook als analyticus van FOX Sports is hij regelmatig op televisie. Ook is hij weer gelukkig in de liefde. Zijn huidige vriendin heet Inge. Samen wonen ze in Leiderdorp.