Spelersvrouw.nl

Isabella Lodewijk, vriendin van Danny Holla

Isabella Lodewijk vriendin van Danny Holla

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 juli 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Ze is model, succesvol blogger en één van de mooiste vrouwen van Nederland. Danny Holla heeft het getroffen met zijn vriendin Isabella Lodewijk.

De prachtige blondine werd in 2012 door FHM verkozen in de Top 500 mooiste vrouwen van Nederland. De ‘voetbalvrouw’ werd 361ste. Isabella Lodewijk is ook de dame die ooit over haar vriend Danny zei, toen deze vaker dan hem lief was op de bank zat bij FC Groningen, dat ‘hij in bed een ware basisspeler is’.

Het model pronkt op vele websites en blogs. Zoals op Beautyandthe.com, waar ze zich voorstelde met de volgende tekst: ,,Mijn naam is Isabella Lodewijk. Na mijn studie toerisme heb een ik een tijdje freelance gewerkt.  Modellenwerk, hostess, promotie, eigenlijk een beetje van alles. Sinds vorige zomer woon ik, na in Groningen en Maastricht te hebben gewoond, in Amstelveen. Sinds kort werk ik als fashion stylist bij Chantal Bles, daarnaast houd ik een blog (Mydiaryofstyle.com) bij waar ik graag mijn inspiratie deel op het gebied van mode! Hier plaats ik geregeld mijn eigen outfit’s op! Mode is dan ook mijn grootse hobby en passie! Daarnaast sport ik veel, vind ik het leuk om te reizen, gezellig een wijntje te drinken met vriendinnen en ben ik veel bezig met gezonde voeding.”

Isabella Lodewijk vriendin van Danny Holla

Het blog Mydiaryofstyle heeft op Instagram ruim zesduizend volgers. Ook Danny Holla komt er af en toe op voorbij. Ook Danny Holla is behoorlijk modebewust. Hij werd in 2011 door Esquire genomineerd als Most Fashionable Footballer.

Toch lijkt zijn sportieve carrière wat minder florissant te gaan. Na twee seizoenen bij ADO Den Haag kreeg Holla weliswaar het buitenlands avontuur waar voetballers van dromen, maar de club waar hij begin 2015 voor voetbalt heet geen Barcelona of Manchester United, maar Brighton and Hove Albion, waar hij een contract heeft tot medio 2017. Danny Holla en Isabella Lodewijk zijn goed bevriend met Marco van Ginkel en diens vriendin Kristie Willems, evenals met Jan-Arie van der Heijden en zijn Martine van Duijvenbode, net als Isabella model.

2 comments