Spelersvrouw.nl

Sabine Reinders, de jonge vriendin van Gertjan Verbeek

vriendin Gert Jan Verbeek

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 25 augustus 2023

Gertjan Verbeek versleet niet alleen al aardig wat clubs als trainer, ook had hij meerdere vriendinnen. Na enkele jaren vrijgezel te zijn geweest, is de eigenzinnige coach nu weer gelukkig in de liefde met Sabine Reinders, een Friese schone.

In maart 2017 werd hun eerste dochter geboren: Dieuwke Saapke, roepnaam Sinne.

De naam van de dame is kwestie bleef lang uit de media, al verborg Verbeek zijn nieuwe vriendin zeker niet.

Hij neemt haar mee naar wedstrijden en ze dook op in een filmpje van Helden.

Daarin zijn de twee tortelduifjes smoorverliefd te zien in hun fraaie huis.

Verbeek leerde zijn Friese vriendin uit Buitenpost naar verluidt kennen via een oud-speler die hij in het verleden trainde: ,,Zij vond de trainer wel leuk en ik vond haar wel leuk.”

GertJan Verbeek gaf in een ander interview al aan dat hij niet kan stilzitten, tot frustratie van zijn vriendin, die wel moeiteloos met een boek op de bank kan ploffen.

Verbeek bouwde al eens zijn eigen huis in Drenthe en werd in de Duitse media al ‘Rambo’ genoemd.

Inhoudsopgave

Wie is Sabine Reinders?

Sabine Reinders, is de vriendin van analist en oud-trainer Gertjan Verbeek. Maar wie is deze jonge blondine eigenlijk? Sabine Reinders werd geboren in Dalfsen een klein dorp in Overijssel.

De blondine kan goed leren en ging studeren aan de Universiteit van Groningen. Inmiddels runt de vriendin van Verbeek een advocatenkantoor met twee vestigingen. Eén in haar geboortedorp Dalfsen en één in Zwolle.

Een goede vangst volgens de mannen van VI

Duidelijk is dat Sabine, ook te vinden op Twitter, een stuk jonger is dan Verbeek, tot hilariteit en respect van voetbalanalisten van Vandaag Inside Johan Derksen en René van der Giip.

Zij complimenteerden de soms wat norse oefenmeester met zijn vangst. De blonde Friezin is naar verluidt advocaat van beroep.

Verbeek wordt vaak als eigengereid getypeerd en dat zou ook de reden kunnen zijn dat hij al verschillende vriendinnen versleet en soms langere tijd vrijgezel bleef en her en der wat scharrelde.

Volgens het Dagblad van het Noorden had hij enkele jaren iets met RTV Drenthe-presentatrice Karin Mulder. Samenwonen deden ze echter niet, wat uitstekend past in de traditie van Vandaag Inside, waar ook René van der Giip lange tijd zweerde bij het alleen wonen zonder vriendin of vrouw om alle tijd en aandacht voor het voetbal te kunnen hebben.

En Johan Derksen regelmatig laat weten dat zijn huis eigenlijk twee volledig losstaande delen bevat. Eén voor hem en één voor zijn vrouw.

De eigenzinnigheid van Gert Jan Verbeek blijkt onder meer uit het feit dat hij tot z’n dertigste geen alcohol dronk, laat staan rookte.

Inmiddels lust hij graag een pilsje, maar blijft hij tegelijk zijn lijf goed verzorgen en loopt hij daarom vaak voorop tijdens boslopen met zijn spelers.