Spelersvrouw.nl

Dit zijn de partners van de Oranje-internationals

Dit zijn de partners van de Oranje-internationals

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 21 juli 2023

Welke vrouwen staan aan de zijde van onze Oranje Leeuwen? De sterren op het veld zien we altijd in de schijnwerpers staan, waar dat bij hun vriendinnen niet altijd het geval is. Tijd voor een overzicht van een aantal spelersvrouwen, WAG’s, van het Nederlands Elftal.

Inhoudsopgave

Ronald Koeman

We trappen af met de vrouw van bondscoach Ronald Koeman, Bartina. Het stel trouwde in 1985 en zette drie kinderen op de wereld. De bekendste is zoon Ronald Jr. die doelman is bij Telstar. Junior is na zus Debbie en broer Tim de jongste van de drie.

Nathan Aké

Het seizoen 2022-2023 is er voor Nathan Aké om nooit meer te vergeten. Als verdediger van Manchester City won hij de befaamde treble. Zo werd niet alleen het Engelse landskampioenschap behaald, maar won City ook de binnenlandse beker en zelfs de Champions League. Aan de zijde van Aké staat zijn knappe vriendin Kaylee Ramman, waar hij al sinds 2011 een relatie mee heeft.

Steven Berghuis

In februari 2019 zette Steven Berghuis en zijn geliefde Nadine Bamberger hun eerste kindje op de wereld. Zo werd dochtertje Joy geboren. Ondanks dat vele Nadine kennen als ‘miljardairsdochter’ van vader Lesley, de man achter vastgoedbedrijf Kroonenberg Groep, kiest ze zelf vooral voor de achtergrond. Zo zijn haar sociale media privé en laat ze vooral Steven in de spotlights staan.

Frenkie de Jong

Hoogstwaarschijnlijk de bekendste WAG uit dit lijstje: Mikky Kiemeny. De inmiddels verloofde van Frenkie de Jong is wereldberoemd. Mikky staat niet alleen bekend als geroemd spelersvrouw, maar timmert zelf ook hard aan de weg met haar kledinglijn Mikky Ki. In juli 2022 vroeg Frenkie zijn vriendin ten huwelijk.

Cody Gakpo

In de winter van 2023 verdiende Cody Gakpo na een succesvolle eerste seizoenshelft bij PSV en het WK in Qatar een transfer naar Liverpool. Samen met zijn beeldschone vriendin verhuisde de aanvaller naar Engeland. Met Noa van der Bij ging Cody het nieuwe avontuur aan.

Teun Koopmeiners

Na zijn succesvolle periode in Nederland, vertrok Teun Koopmeiners in de zomer van 2021 naar Italië. Het talent van AZ, waar dit seizoen Kansino op de borst prijkt, koos voor een avontuur in de Serie A. Samen met vriendin Rosa Schmidt vertrok Teun naar Bergamo, om uit te komen voor Atalanta. Lang bleef Rosa een geheim voor de buitenwereld, waar Teun tegenwoordig geregeld kiekjes met zijn liefje deelt.

Davy Klaassen

Op Instagram zien we de vriendin van Cody Gakpo samen genieten van Oranje met Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen. De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school, maar werden pas jaren later een stel. Laura is op social media erg actief, waar ze haar volgers met name op Instagram (23k) en TikTok (51k) binnenhaalt.

Joey Veerman

Op 18 juni 2023 volgde dan eindelijk het debuut voor Joey Veerman in het Nederlands Elftal. De middenvelder mocht in de Nations League-wedstrijd, de troostfinale tegen Italië, invallen. Veerman leverde direct een assist. Iemand die daar met een glimlach naar zou kijken is zijn geliefde Chantalle Schilder. Begin mei maakten de twee bekend dat ze een zoontje krijgen.

Noa Lang

Eind april 2023 werd Noa Lang voor het eerst vader. Uit zijn relatie met Blossom Blue kwam hun eerste kindje samen, genaamd Navy Livai. Blossom zelf had al een dochtertje uit een eerdere relatie. Zelf blijft de WAG vaak op de achtergrond en lijkt niet van de spotlight te houden. Dat blijkt als ze haar Instagram-account verwijdert.

Matthijs de Ligt

Bij Matthijs de Ligt blijft de connectie met voetbal zelfs bij zijn vriendin. Zo heeft de centrale verdediger een relatie met AnneKee Molenaar, de dochter van oud-voetballer Keje. AnneKee kwam al op jonge leeftijd in de modellenwereld terecht en heeft dan ook een grote reputatie opgebouwd. De twee zijn al enkele jaren samen. Waar Matthijs al na de eerste date helemaal gek van AnneKee was, wist zij dit zelf niet helemaal. Zo vertelde ze in gesprek met RTL Boulevard dat ze niet wist ‘of er meer inzat dan vriendschap’. Nou, dat is wel goedgekomen.