Spelersvrouw.nl

Eva Strijers vriendin van Justin Bijlow

Eva Strijers is de vriendin van Justin Bijlow, de doelman van Feyenoord. De blondine siert al in de nodige lijsten met ‘mooiste WAGS van de Eredivisie’, en dat valt behoorlijk goed te begrijpen.

Eva Strijers vriendin Justin Bijlow

Eva Strijers is pas 21 jaren jong, maar inmiddels toch al een behoorlijke tijd samen met haar vriend Justin Bijlow. Niet geheel onlogisch timmert ze behoorlijk aan de weg als model. Ze maakt optimaal gebruik van haar knappe koppie, mooie ogen en strakke lichaam.

Eva Strijers staat in de FHM 500

Sterker nog: Eva Strijers staat fier in de FHM 500, een lijst met de mooiste vrouwen van Nederland. Op het moment van schrijven bezette ze knap de 332e plek in de categorie ‘Modellen’. Haar omschrijving op de website: ‘Eva is een echt familiemens die graag met haar vrienden chillt. Momenteel te vinden in Miami en is altijd lekker sportief.’

De bloedmooie Eva gaat in haar vrije tijd graag naar de zon, de zee en het strand. Ze mocht bijvoorbeeld al de befaamde Pigs Beach op de Bahama’s van haar lijst afstrepen, al heeft ze met het schitterende Miami (Amerika) als huidige woonplaats natuurlijk ook weinig te klagen.

Justin Bijlow doelman Feyenoord

Als Eva in Nederland is en niet hoeft te werken, trekt ze graag richting de Kuip om haar vriend Justin Bijlow in actie te zien. Sinds het seizoen 2018/2019 is het eigen jeugdproduct uitgegroeid tot eerste keuze onder de lat bij zijn droomclub Feyenoord. Bovendien speelde Bijlow voor meerdere jeugdploegen van het Nederlands Elftal.

Een groot talent in de voetbalwereld dus, net zoals vriendin Eva Strijers dat in de modellenwereld is. Een koppel waar we in de toekomst nog veel van gaan horen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dayoff

Een bericht gedeeld door EVA C. STRIJERS (@evastrijers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In love with u #happy2019

Een bericht gedeeld door EVA C. STRIJERS (@evastrijers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🏙

Een bericht gedeeld door EVA C. STRIJERS (@evastrijers) op