Spelersvrouw.nl

Eva Strijers is de ex-vriendin van Justin Bijlow

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 juli 2019

Laatst Geüpdatet: 3 maart 2023

Eva Strijers is de ex-vriendin van Justin Bijlow, de doelman van Feyenoord. De blondine siert al in de nodige lijsten met ‘mooiste WAGS van de Eredivisie’, en dat valt behoorlijk goed te begrijpen. Gelukkig heeft Justin zijn nieuwe liefde gevonden, Dayenne Huipen is de naam. In juni 2022 hebben ze samen een dochtertje gekregen.

© Instagram

Inhoudsopgave

Eva Strijers was de vriendin van Justin Bijlow

Eva Strijers was een behoorlijke tijd samen met haar ex-vriend Justin Bijlow. Niet geheel onlogisch timmert ze behoorlijk aan de weg als model. Ze maakt optimaal gebruik van haar knappe koppie, mooie ogen en strakke lichaam.

Lees ook: Dit is de vriendin van Danilo Pereira da Silva

Eva Strijers staat in de FHM 500

Sterker nog: Eva Strijers stond fier in de FHM 500, een lijst met de mooiste vrouwen van Nederland. Op het moment van schrijven bezette ze knap de 332e plek in de categorie ‘Modellen’. Haar omschrijving op de website: ‘Eva is een echt familiemens die graag met haar vrienden chillt. Momenteel te vinden in Miami en is altijd lekker sportief.’

De bloedmooie Eva gaat in haar vrije tijd graag naar de zon, de zee en het strand. Ze mocht bijvoorbeeld al de befaamde Pigs Beach op de Bahama’s van haar lijst afstrepen, al heeft ze met het schitterende Miami (Amerika) als huidige woonplaats natuurlijk ook weinig te klagen

Justin Bijlow doelman Feyenoord

Sinds het seizoen 2018/2019 is het eigen jeugdproduct uitgegroeid tot eerste keuze onder de lat bij zijn droomclub Feyenoord. Bovendien speelde Bijlow voor meerdere jeugdploegen van het Nederlands Elftal.

Een groot talent in de voetbalwereld dus, net zoals ex-vriendin Eva Strijers dat in de modellenwereld is.

Het is niet bekend of Eva Strijers inmiddels een nieuwe relatie heeft en wie de gelukkige is.