Spelersvrouw.nl

Jennifer Mulder, de vrouw van Erwin Mulder

Jennifer Mulder is de vrouw van Erwin Mulder, een Nederlandse voetballer die in de zomer van 2020 bij sc Heerenveen terugkeerde. Verder kwam de doelman al uit voor onder meer Excelsior, Feyenoord en Swansea City. Afgelopen zomer maakte de keeper de overgang naar Go Ahead Eagles.

Inhoudsopgave

Jennifer Mulder vrouw Erwin Mulder

Jennifer Mulder is al jarenlang samen met Erwin Mulder. In 2019 werd de liefde bekroond met een sprookjeshuwelijk, waarover manlief exact een jaar later op Instagram schreef: “De mooiste vrouw van de wereld die mij de beste ‘ja’ van mijn leven heeft gegeven.” Verder hebben Erwin en Jennifer twee kinderen: Jolie en James.

Erwin Mulder speelde bij Feyenoord en Swansea City

Erwin Mulder doorliep de jeugdopleiding van Vitesse, maar maakte zijn debuut als prof bij Feyenoord. De Rotterdammers verhuurden hem het seizoen 2009/2010 aan Excelsior, en dankzij een goede periode in Kralingen werd hij daarna de vaste eerste doelman in De Kuip.

Toch trok hij in 2015 transfervrij naar sc Heerenveen, waar hij twee jaar keepte. Toen kwam met Swansea City een fraai avontuur in de Engelse Premier League/Championship.

Erwin Mulder met vriendin Jennifer nu in Heerenveen

Maar in de zomer van 2020 besloot Erwin Mulder toch weer terug te keren bij sc Heerenveen. Ongetwijfeld met de goedkeuring van zijn vrouw Jennifer, aangezien zij en de kids nu weer in ‘hun’ Nederland kunnen gaan wonen. Op 31-jarige leeftijd tekende de goalie uit Pannerden voor twee jaar in het Abe Lenstra Stadion.

Heerenveen-directeur Gerry Hamstra zei bij de presentatie van Mulder over hem: “Met Erwin hebben we een zeer ervaren doelman aangetrokken. Dat was onze ambitie en dat is gelukt. Erwin kent de club, kent de eredivisie en neemt veel ervaring met zich mee vanuit Groot-BrittanniĆ«. De afgelopen weken stond hij bij de laatste duels van Swansea onder de lat en is dus wedstrijdfit.”

Welkom terug in Nederland, Erwin Mulder, zijn vrouw Jennifer Mulder en de kids!