Spelersvrouw.nl

De vrouwen van de Nederlands elftal spelers

De vrouwen van de Nederlands elftal spelers

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 november 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

De vrouwen van de Nederlands elftal spelers. Daar zijn de meeste mannen wel benieuwd naar. Want laten we eerlijk zijn, onze internationals hebben prachtige vrouwen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Inhoudsopgave

De vrouw van Virgil van Dijk

Rike Nooitgedagt is de vriendin van Nederlands elftal aanvoerder Virgil van Dijk. Ze zijn al jaren samen en kregen in 2014 hun eerste kindje; een dochter. Virgil woont samen met Rike in het prachtige Liverpool.

Rike en Virgil lijken dolgelukkig met elkaar. Het gezin heeft het erg naar hun zin in Liverpool. Liverpool, is natuurlijk ook een prachtige club. De centrale verdediger van Liverpool maakte op 10 oktober 2015 zijn debuut voor Oranje.

De vrouw van Memphis Depay

Lori Harvey is de prachtige vriendin van Memphis Depay, hij is de topscoorder aller tijden voor het Nederlands elftal. De vriendin van Memphis Depay is zeker geen onbekende op Instagram. Lori Harvey heeft namelijk 4,8 miljoen volgers op haar Instagram-account.

Omdat Memphis op dit moment bij FC Barcelona speelt, woont het stel hier ook.

De vrouw van Georginio Wijnaldum

Mirella Pereira is de vriendin van Georginio Wijnaldum. In totaal heeft de Nederlands international 4 kinderen. Jacián-Emile Wijnaldum en Julián Wijnaldum heeft hij samen met Mirella. Zijn andere twee kinderen – Aysïa-Mae Wijnaldum en Ki-yeann Lia Elouise heeft Wijnaldum uit een eerdere relatie.

De vrouw van Daley Blind

Candy-Ree Fleur is de vriendin van Daley Blind. Omdat ze op 16 juni 2019 getrouwd zijn, mag Daley Candy-Ree zelfs zijn vrouw noemen. Daley Blind speelt op dit moment bij Ajax onder leiding van Alfred Schreuder. In oktober 2019 kregen Daley en Candy-Ree hun eerste kind; een zoon genaamd Lowen Dace. In januari 2021 kreeg het stel hun tweede kindje; een dochter genaamd Lemae.

Candy-Ree werkt als freelance danseres. Ze was meerdere keren te zien bij de Toppers. Op haar Instagram-account zien we foto’s van haar gezin. Ze lijken op dit moment erg gelukkig.

De vrouw van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney is de vriendin van Frenkie de Jong. Het stel was al samen toen Frenkie bij Willem II speelde. Ze zaten op een speciale school voor topsporters. Mikky Kiemeney, was een talentvolle hockeyster, toch heeft ze haar potentie niet kunnen benutten.

Wel, heeft de vriendin van Frenkie de Jong 1,5 miljoen volgers op haar Instagram-account. Ook heeft ze haar eigen kledinglijn genaamd ”MIKKY KI.”. Ze is naast de vriendin van Frenkie een succesvolle zakenvrouw. Hier kunnen we alleen maar respect voor hebben.

De vrouw van Koopmeiners

Rosa Schmidt is de knappe vriendin van Teun Koopmeiners. Ze kennen elkaar van zijn tijd bij AZ. Omdat Rosa hier stage liep, kwamen ze elkaar regelmatig tegen. Van het een, kwam het ander. Ze zijn inmiddels al jaren samen en wonen op dit moment in Italië. Teun, voetbalt hier bij Atalanta Bergamo.

Ondanks dat Teun veel in de spotlights staat, houdt Rosa hier helemaal niet van. Op Instagram heeft ze een privé-account.

De vrouw van Steven Berghuis

Nadine Bamberger is de vriendin van Steven Berghuis. Lesley Bamberger is de vader van Nadine Bamberger. Zakenblad Quote schat zijn vermogen op 2 miljard euro. Hiermee behoort hij tot de rijkste 30 Nederlanders van dit moment.

Genoeg over haar vader, we gaan het hebben over Nadine en Steven. Er is relatief weinig bekend over hun relatie, ook is het niet duidelijk sinds wanneer ze samen zijn. Wel, weten we dat ze sowieso sinds 2015 samen zijn. Het stel heeft 2 kinderen en woont in Amsterdam. Nadine en Steven zijn dolgelukkig, we verwachten dat ze voor altijd samen blijven.

De vrouw van Davy Klaassen

Laura Benschop is de vriendin van Davy Klaassen. Ondanks dat Klaassen bij Ajax niet altijd in de basis start, is hij bij Oranje een vaste waarde. Davy en Laura zijn sinds 2016 samen. Eerder, was hij samen met jeugdliefde Amber Moolenbeek.

Laura, heeft op haar Instagram-account 18.000 volgers. Hier deelt ze allerlei foto’s van activiteiten die spelen in haar dagelijks leven.

De vrouw van Marten de Roon

Ricarda Kilian is de vriendin van Marten de Roon. Ze hebben drie kinderen, het zijn allemaal meiden. Marten, woont dus met vier vrouwen in huis. Dit zal regelmatig lastig voor hem zijn. Marten de Roon speelt bij Atalanta Bergamo, waar ook Teun Koopmeiners speelt. Het gezin de Roon woont dus ook in Italië. Ook hebben ze een huis in Nederland. Marten, maakte op 13 november 2016 zijn debuut voor onze nationale ploeg.

De vrouw van Denzel Dumfries

Jaimy Kenswiel is de vriendin van Denzel Dumfries. Jaimy en Denzel zijn al samen sinds hun tienerjaren. Denzel, speelde toen nog bij Sparta Rotterdam. De Nederlandse rechtsback die geboren is op 18 april 1996 in Rotterdam, maakte zijn debuut op 13 oktober 2018 voor Nederland. Nederland speelde op die datum een Nations League wedstrijd tegen Duitsland. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door goals van Virgil van Dijk, Memphis Depay en Georgino Wijnaldum.

Op 14 augustus 2021 maakte hij zijn droomtransfer naar Internazionale. De club betaalde 14,25 miljoen euro voor de Nederlander. Ook hier speelt Denzel Dumfries erg goed, hij valt op door zijn ‘uniek’ spel.

De Nederlander speelt bij zijn club samen met Romelu Lukaku, Lautaro Martínez en Stefan de Vrij.

De vrouw van Matthijs de Ligt

AnneKee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt. De verdediger van Bayern München had eerder een relatie met Annick Diekman. Uiteindelijk, is het niks geworden met zijn jeugdliefde. Hij, is op dit moment samen met de Prachtige AnneKee Molenaar . Zij heeft op haar Instagram-account 456.000 volgers. Hierdoor werkt ze op dit moment als influncer.

Dit waren de vrouwen van de Nederlands elftal spelers. Wil je het liefdesleven volgen van de voetballer van Oranje? Volg ons dan op Instagram en Facebook.