Spelersvrouw.nl

Bernarda Culina vriendin van Dominik Kotarski

Bernarda Culina vriendin Dominik Kotarski

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 juli 2019

Laatst Geüpdatet: 6 januari 2023

Bernarda Culina is de vriendin van Dominik Kotarski, de Kroatische doelman van Ajax. De twee verlieten Zagreb, waar ze beiden opgegroeid zijn, in juli 2017 voor onze hoofdstad Amsterdam.

Inhoudsopgave

Bernarda Culina vriendin Dominik Kotarski

Bernarda Culina heeft al jarenlang een relatie met Dominik Kotarski. De beeldschone blondine is een trouwe supporter van haar vriend Dominik, maar timmert ondertussen zelf aan een carrière als kledingmodel. In Kroatië poseerde ze zelfs al eens samen met Dominik, voor het kledingmerk Style Seconds.

In haar vrije tijd gaat Bernarda graag op stap met haar vriendinnen en is ze vaak te vinden in de zon, op het strand, aan de zee. Verder is de sportschool geen onbekend terrein voor haar, en dat zien we dan ook heel goed terug aan haar afgetrainde lichaam.

Lees ook: Is dit de vriendin van Jurriën Timber?

© Instagram: dominikkotarski24

Dominik Kotarski doelman van Ajax

In juli 2017 zette Dominik Kotarski onder toeziend oog van vriendin Bernarda Culina zijn handtekening bij AFC Ajax. In deze korte periode speelde hij onder andere samen met Donny van de Beek en Mathijs de Ligt. Hij werd weggeplukt bij de Kroatische topclub Dinamo Zagreb en tekende tot medio 2020.

De toen pas zeventienjarige Kotarski reageerde destijds: “Het is één van de mooiste momenten uit mijn leven. Het is een eer om voor Ajax te mogen gaan spelen, één van de grootste clubs uit Europa. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om te gaan trainen.”

Dominik Kotarski nu bij paok:

Dominik ruilde Ajax in voor HNK Gorica waar hij als huurspeler uitkwam. 2 juli 2022 maakte hij een overstap naar het Griekse Paok voor 2,00 miljoen. Bij Paok is Dominik Kotarski eerste keeper.

Bernarda Culina en Dominik Kotarski waren dolgelukkig in Amsterdam

En voor vriendin Bernarda Culina was de verhuizing ook geen probleem, want zij genoot met volle teugen van de Amsterdamse grachten, andere mooie plekjes die onze hoofdstad te bieden heeft en iets verderop het strand van Scheveningen.

Getuige de kiekjes op de sociale media waren Dominik Kotarski en zijn vriendin Bernarda Culina dolgelukkig in Nederland.