Spelersvrouw.nl

Bernarda Culina vriendin van Dominik Kotarski

Bernarda Culina vriendin Dominik Kotarski

Bernarda Culina is de vriendin van Dominik Kotarski, de Kroatische doelman van Ajax. De twee verlieten Zagreb, waar ze beiden opgegroeid zijn, in juli 2017 voor onze hoofdstad Amsterdam.

Bernarda Culina vriendin Dominik Kotarski

Bernarda Culina heeft al jarenlang een relatie met Dominik Kotarski. De beeldschone blondine is een trouwe supporter van haar vriend Dominik, maar timmert ondertussen zelf aan een carrière als kledingmodel. In Kroatië poseerde ze zelfs al eens samen met Dominik, voor het kledingmerk Style Seconds.

In haar vrije tijd gaat Bernarda graag op stap met haar vriendinnen en is ze vaak te vinden in de zon, op het strand, aan de zee. Verder is de sportschool geen onbekend terrein voor haar, en dat zien we dan ook heel goed terug aan haar afgetrainde lichaam.

Dominik Kotarski doelman van Ajax

In juli 2017 zette Dominik Kotarski onder toeziend oog van vriendin Bernarda Culina zijn handtekening bij AFC Ajax. Hij werd weggeplukt bij de Kroatische topclub Dinamo Zagreb en tekende tot medio 2020.

De toen pas zeventienjarige Kotarski reageerde destijds: “Het is één van de mooiste momenten uit mijn leven. Het is een eer om voor Ajax te mogen gaan spelen, één van de grootste clubs uit Europa. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om te gaan trainen.”

Bernarda Culina en Dominik Kotarski dolgelukkig in Amsterdam

En voor vriendin Bernarda Culina was de verhuizing ook geen probleem, want zij geniet met volle teugen van de Amsterdamse grachten, andere mooie plekjes die onze hoofdstad te bieden heeft en iets verderop het strand van Scheveningen.

Getuige de kiekjes op de sociale media zijn Dominik Kotarski en zijn vriendin Bernarda Culina dolgelukkig in Nederland. Laten we voor hen hopen dat ze de komende jaren rustig verder kunnen genieten van ons land.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bernarda Čulina (@bernardaculina) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bernarda Čulina (@bernardaculina) op