Spelersvrouw.nl

Annemarie van Kesteren is de vrouw van Edwin van der Sar

Annemarie van Kesteren is de vrouw van Edwin van der Sar

Annemarie van Kesteren is de vrouw van Edwin van der Sar. Edwin en Annemarie trouwde in 2006. Het stel heeft samen twee kinderen; Joe van der Sar en Lynn van der Sar. Joe is de oudste, en Lynn de jongste. Jullie weten nu dat Annemarie van Kesteren de vrouw is van Edwin van der Sar.

Inhoudsopgave

Het huwelijk met Edwin van der Sar

Edwin en Annemarie trouwde op 20 mei 2006. De oud-keeper speelde toen bij het grote Manchester United. Patrice Evra, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Ryan Giggs en Wayne Rooney waren toen ploeggenoten. Toen Edwin en Annemarie trouwde, hadden ze al twee kinderen; Joe en Lynn.

Joe en Lynn waren toen nog beide erg jong. Edwin van der Sar en Annemarie wonen samen in Amsterdam. Hij is momenteel algemeen directeur bij Ajax. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar zijn de technisch directeuren van de club uit Amsterdam. 
Alfred Schreuder is de trainer. Hij volgde Erik ten Hag op.

De foundation van Annemarie van Kesteren

Omdat de vrouw van Edwin van der Sar een hersenbloeding heeft gehad, heeft hij de ‘Edwin van der Sar Foundation’ opgericht. Deze foundation ondersteund mensen met hersenletsel. De foundation kan helpen met preventie, participatie en revalidatie. Op dit moment is Annemarie de voorzitter van de stichting. Op 1 januari 2021 hebben de Hersenstichting en de Edwin van der Sar Foundation hun krachten gebundeld. Dat is te lezen in dit bericht.

De kinderen van Edwin en Annemarie

Joe van der Sar en Lynn van der Sar zijn de kinderen van Edwin en Annemarie. Joe van der Sar – wilde net als zijn vader – profkeeper worden. Uiteindelijk, is hem dit gelukt. De keeper die geboren is op 16 maart 1998 speelt op dit moment bij Pittsburgh Panthers. Joe, begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Manchester United.

Hij bleek niet goed genoeg te zijn en vertrok naar de jeugdopleiding van Noordwijk. 2 jaar later, speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax. Joe van der Sar schopte het tot Ajax Onder 19. Hierna speelde hij nog bij Jong ADO, Jong RKC, Noordwijk en bij zijn huidige club. 

We kunnen één ding wel concluderen; Joe is nooit zo goed geworden als zijn vader. Lynn van der Sar, is de knappe dochter van Edwin en Annemarie. Op haar Instagram-account is te zien dat ze volop geniet van het leven. Ook deelt ze een foto met oud-profvoetballer David Beckham. Zover bekend heeft de dochter van Edwin en Annemarie nog geen vriend.