Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Sofyan Amrabat?

Wie is de vriendin van Sofyan Amrabat

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 december 2022

Laatst Geüpdatet: 30 september 2023

Op dit moment heeft Sofyan Amrabat geen vriendin. Althans, het is niet bekend bij het grote publiek. De sterspelers van het Marokkaanse elftal lijkt zich te focussen op zijn voetbalcarrière. Nordin Amrabat, is de broer van Sofyan Amrabat.

Inhoudsopgave

De carrière van Sofyan Amrabat

Sofyan, begon zijn carrière in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Hiervoor speelde de defensieve middenvelder bij amateurclub Zuidvogels. Op 1 juli 2017 maakte hij de overstap naar Feyenoord. Onder leiding van Giovanni van Bronckhorst wist hij niet door te breken. Club Brugge, nam de voetballer over voor 2,5 miljoen euro.

Hij werd al snel verhuurd aan Hellas Verona. De club uit Italië nam Sofyan op 28 januari 2020 definitief over.  Ze betaalde 3,65 miljoen euro voor hem. 

Sofyan speelt op dit moment bij ACF Fiorentina, de club betaalde 19,5 miljoen euro.

Het Marokkaanse elftal 

Het WK 2022 is op dit moment bezig. Marokko, schakelde knap Portugal uit. Het elftal staat in de halve finale. Hier treffen ze het Frankrijk van Kylian Mbappé. Sofyan, is samen met Hakim Ziyech, Achraf Hakimi en Noussair Mazraoui één van de sterspelers van de Marokkaanse ploeg.

Nordin Amrabat is de broer van Sofyan Amrabat

Nordin Amrabat is de broer van Sofyan Amrabat. Nodrin, is bijna 9 jaar ouder. Ook hij kwam uit voor de Marokkaanse nationale ploeg. Mohammed Amrabat, is de vader van de voetballer. Nodrin, is samen met Marco van Basten, Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay één van de vaste gasten bij Sjoerd van Ramshorst.

Foto:© https://www.instagram.com/sofyanamrabat/