Spelersvrouw.nl

Sina de vriendin van Jonathan Tah

Sina de vriendin van Jonathan Tah

Sina is de vriendin van Jonathan Tah. Ze zijn al sinds de middelbare school samen. Omdat Sina zo veel mogelijk uit de spotlights wil blijven, hebben ze een latrelatie.

Jonathan Glao Tah, zoals hij voluit heet, is een Duitse voetballer geboren op 11 februari 1996 in Hamburg. Hij speelt als centrale verdediger en is met zijn 1.94 m een schrik voor iedere aanvaller. Hij begon zijn jeugd bij de amateurs van SC Concordia Hamburg, waarna hij in 2006 vertrok naar Altona 93.

Hier speelde hij 3 seizoenen, waarna hij werd opgepikt door Hamburger SV. Voor deze club maakte Jonathan Tah uiteindelijk ook zijn debuut in de hoofdmacht, waarna hij zijn potentie volledig waarmaakte.

Inhoudsopgave

De carrière van Jonathan Tah

De carrière in het profvoetbal begon voor Jonathan Tah allemaal bij Hamburger SV. Voor deze club speelde hij 16 duels, waarna hij in 2014 werd uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf. Voor deze club speelde Jonathan Tah 23 wedstrijden waarna hij in 2015 voor een bedrag van tussen de 7 en 10 miljoen van HSV werd verkocht aan Bayer Leverkusen.

Voor deze club speelt hij sinds 2015 en heeft inmiddels in de periode tot 2022 161 officiële wedstrijden gespeelt, waarin Tah 5 keer wist te scoren.

De interlandcarrière van Tah

De uitzonderlijke prestaties bij Leverkusen bleven natuurlijk ook de bondscoach niet onopgemerkt. Hoewel Jonathan Tah zowel de Ivoriaanse als de Duitse nationaliteit draagt, besloot hij te kiezen voor Duitsland.

Zijn debuut maakte hij op 26 maart 2016 in de met 2-3 verloren wedstrijd tegen Engeland. Jonathan Tah speelde één helft mee en kwam in de tweede helft in het veld als vervanger voor Mats Hummels. In de periode vanaf 2016  –  2022 speelde Tah 13 interlands voor de Duitsers. In het Duitse elftal speelt hij samen met Toni Kroos, Thomas Müller en Manuel Neuer.

Sina & Jonathan Tah

De vriendin van Jonathan Tah is Sina. Ze kennen elkaar van school en hebben gezien de carrière van Jonathan Tah een latrelatie. Of de twee inmiddels wel samenwonen is onbekend. Zowel Tah als Sina zelf laten vrij weinig los over hun relatie en het lijkt erop alsof Sina het liefst zoveel mogelijk buiten de belangstelling blijft.

Uiteraard neemt dat niet weg dat ze nu eenmaal de vriendin van één van de spelbepalers van Leverkusen is en het dus bijna onvermijdelijk is om niet in de belangstelling te staan.

Sina op Social media

Als we kijken naar Jonathan Tah, dan is hij met z’n bijna 200.000 volgers op Instagram alles behalve onbekend. Toch valt het op dat hij ook hier niets over zijn vriendin laat zien en zelfs bijna geen foto samen op zijn tijdlijn heeft staan.

Het is even goed zoeken, maar uiteindelijk weet je er dan toch één te vinden. Over de socialmedia-accounts van Sina is verder niets bekend. We blijven ze uiteraard voor je op de voet volgen, dus mochten we meer weten, dan laten we dit uiteraard direct aan jullie weten.