Spelersvrouw.nl

Nikolas Pavlides vriend van Loes Geurts

Nikolas Pavlides vriend Loes Geurts

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Nikolas Pavlides is de vriend van Loes Geurts, doelman van het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal en IFK Göteborg. Ze wonen dan ook samen in Zweden.

Inhoudsopgave

Nikolas Pavlides vriend Loes Geurts

Nikolas Pavlides is een man met veel vaardigheden en talenten. Hij heeft op school gezeten in Catalonië, maar keerde daarna weer terug naar Zweden om de opleiding tot Elektricien te volgen op de hogeschool Elof Lindälvs. Zijn hart lag echter volledig ergens anders: in de luchtvaartmaatschappij. Daarom koos Nikolas in 2007 voor het North American Institute of Aviation, in het Amerikaanse South Carolina, en een jaar later voor de Europese variant van de vliegschool in Noorwegen.

Uiteindelijk heeft hij zich opgewerkt tot de First Officer op een vliegtuig, in dienst van Hummingbird Aviation Services. Zij zetelen in Stockholm, en dus kan Niklas fijn samenwonen met zijn Loes Geurts in Zweden. Niet geheel onverklaarbaar gaat piloot Niklas in zijn vrije tijd graag reizen. Bij voorkeur samen met Loes, natuurlijk.

De tortelduifjes hoeven zich dan geen zorgen te maken dat ze zich in een vreemd land nergens verstaanbaar kunnen maken, want Niklas spreekt namelijk vloeiend Catalaans, Engels, Frans, Spaans én Zweeds. Een heus talenwonder, dus.

Loes Geurts net als vriend Niklas Pavlides een wereldreiziger

Net als Niklas heeft ook Loes al heel veel van de wereld mogen zien. Ze begon haar profcarrière namelijk in 2004 bij de ploeg van de Western Illinois University, om vervolgens via het Duitse FFC Heike Rheine terug te keren in Nederland, bij AZ. Daarna volgde nog Telstar, tot ze in 2012 verhuisde naar Zweden. Daar ontmoette ze haar Niklas.

Loes Geurts in vrouwenelftal van Oranje

Het seizoen 2016/2017 spendeerde de sluitpost nog kort in Frankrijk bij topclub Paris Saint-Germain, maar ze keerde al snel weer terug in Zweden. Daar speelt ze nu dus in Göteborg. Dat vergaat haar zo goed, dat ze is opgenomen in de nationale ploeg van de Oranje Leeuwinnen. Weliswaar vermoedelijk als tweede keuze achter Sari van Veenendaal, maar ongetwijfeld zal vriend Niklas Pavlides apetrots zijn!