Spelersvrouw.nl

Natali de vriendin van Michal Sadilek

Natali is de vriendin van Michal Sadilek, een Tsjechische voetballer die uitkwam voor PSV. Hij doorliep de jeugdopleiding in Eindhoven en debuteerde in 2018 voor de hoofdmacht. Tegenwoordig is hij bij FC Twente een vaste waarde in het elftal van Ron Jans.

Inhoudsopgave

Natali vriendin van Michal Sadilek

Natali is al een behoorlijke tijd de vriendin van Michal Sadilek, maar het lijkt erop dat zij níét met hem is meeverhuisd vanuit Tsjechië naar Nederland. Dat deed haar geliefde in september 2015, toen PSV hem wegkocht bij 1. FC Slovacko. Wel werd Sadilek eerst nog een jaar terug verhuurd aan de Tsjechen.

Michal Sadilek komt uit Tsjechië

Natali studeert nog in Olomouc aan de Palacký-Universiteit. In haar vrije tijd is ze veel bezig met kunst: van museums bezoeken, tot oude architectuur bekijken en dansoptredens bijwonen. Ook staat ze zelf met enige regelmaat voor de camera als poserend model.

Michal Sadilek speler PSV

Michal Sadilek brak in het seizoen 2019/2020 helemaal door in het Philips Stadion. Door transfers en blessures bij anderen kreeg hij van toenmalig trainer Mark van Bommel de kans als linksback, al ging dat met pieken en dalen. Daarna raakte hij langdurig geblesseerd en verdween hij even uit de splotlights. Gelukkig had hij wel altijd nog zijn vriendin Natali, die regelmatig naar Nederland over komt gevlogen.

Zo was ze er ook bij toen Michal Sadilek in juli 2019 zijn contract verlengde bij PSV. Destijds zei hij: “Toen ik hier kwam was ik nog een onbekende speler. Nu, vier jaar later heb ik al meerdere wedstrijden mogen spelen en ben ik lid van het eerste elftal.”

“Of ik sindsdien veel ben veranderd? Ik ben denk ik nog altijd even lang als toen. Ik heb de afgelopen jaren prachtige dingen meegemaakt. Ben sterker en beter geworden. Dit is het volgende mooie en speciale moment. Ik hoop dat er nog vele mooie mogen volgen.” Hopelijk kan Michal Sadilek die mooie momenten dan spoedig op de bank in Eindhoven nabespreken met zijn vriendin Natali, mocht zij willen verhuizen naar ons kikkerlandje.