Spelersvrouw.nl

Elisa Hiariej de vriendin van Hans Hateboer

Elisa Hiariej is de vriendin van Hans Hateboer, een Nederlandse voetballer die onder contract staat bij Atalanta Bergamo uit Italië. Eerder kwam hij al uit voor onder meer FC Groningen en speelt hij voor het nationale elftal van Oranje.

Inhoudsopgave

Elisa Hiariej vriendin Hans Hateboer

Elisa Hiariej is net als haar vriend Hans Hateboer geboren en getogen in de omgeving van Groningen. De volbracht de havo op de school Winkler Prins en deed daarna de opleiding Marketing/Commerciële Economie op de Hanzeschool.

In 2016 sleepte Elisa het felbegeerde papiertje in de wacht, waarna ze haar bijbaantje als verkoopster bij Schuurman Schoenen vaarwel zei. Elisa, die haar afstudeerstage bij MartiniPlaza deed, ging namelijk aan de slag als copywriter bij Investion (een bedrijf dat in het durfkapitaal en privévermogen zit).

Op 15 februari 20223 is hun zoon James geboren

Hans Hateboer speelde bij FC Groningen en Nederlands Elftal

Hans Hateboer is in 1994 geboren in Beerta. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en maakte in 2014 zijn debuut voor de hoofdmacht. In razendsnel tempo brak hij door, en al drie jaar later volgde zijn eerste transfer: naar Atalanta, uit het Italiaanse Bergamo. Daar is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de vaste startformatie, die hoge ogen gooit in de Serie A én de Champions/Europa League de laatste jaren.

Hans Hateboer voetballer Atalanta Bergamo

Zijn vader André ziet zoon Hans Hateboer derhalve soms lange tijd niet; al helemaal niet in de periode rond de coronacrisis, die in Bergamo gigantisch huishield. De rechtsback bleef destijds bewust in Italië, samen met tien ploeggenoten. “Ze verdoen overdag de tijd met gamen, een beetje pingpongen en ze zitten in de sportschool. En Hans heeft allemaal gelijkgestemden om zich heen. De saamhorigheid is groot, de sfeer prima.”

“Vier weken geleden hebben wij elkaar voor het laatst gezien. Niemand kon toen bevroeden dat het zo erg zou worden”, zei Hateboer senior destijds in het Dagblad van het Noorden. Gelukkig voor hem, maar ook voor Hans Hateboer zijn vriendin Elisa Hiariej, kunnen ze elkaar nu weer ieder moment in de armen sluiten!