Spelersvrouw.nl

Kim van Heur de vriendin van Justin Hoogma

Kim van Heur is de de vriendin van Justin Hoogma, een Nederlandse voetballer die van 2019 tot 2021 door FC Utrecht gehuurd wordt van TSG Hoffenheim. Eerder kwam hij al uit voor Heracles Almelo, waar zijn vader Nico-Jan Hoogma directeur was. De vriendin van Justin Hoogma, Kim van Heur, is tennisster.

Inhoudsopgave

Kim van Heur vriendin Justin Hoogma

Kim van Heur is net als haar vriend Justin Hoogma zeer sportief ingesteld. De blondine is namelijk met enige regelmaat te vinden op de tennisbaan en in de sportschool, waar ze haar killerbody in shape houdt. Verder is Kim erg geïnteresseerd in fashion. Daar zal vriend Justin Hoogma ongetwijfeld geen problemen mee hebben, want het resultaat is dat zijn geliefde er altijd tot in de puntjes verzorgd en gestyled uitziet.

Kim van Heur tennisster

Bovendien kan Kim van Heur daardoor een centje extra verdienen op Instagram, want ze maakt reclame voor de gezonde sportdrankjes van het merk KiFit. Verder studeert de in Blaricum geboren beauty nog, aan de Schoevers in Utrecht.

Justin Hoogma voetballer FC Utrecht

Justin Hoogma is in 1998 geboren in Enschede. Toch debuteerde hij niet in het profvoetbal namens FC Twente, maar in het shirt van buurman Heracles Almelo. Die club nam hem namelijk toen hij 2016 was over. Al snel brak Hoogma door in het Polman Stadion, en een jaar later volgde een droomtransfer naar de Duitse Bundesliga-hoogvlieger TSG Hoffenheim. Omdat er in Hoffenheim (nog) geen kans op veel speelminuten was, werd de verdediger eerst verhuurd aan FC St. Pauli en daarna aan FC Utrecht.

In de Domstad tekende Hoogma, in het bijzijn van vriendin Kim van Heur, in de zomer van 2020 voor een tweede seizoen op huurbasis. Destijds zei Utrecht-directeur Jordy Zuidam over hem: “Justin was afgelopen seizoen een vaste waarde in het elftal. Hij heeft laten zien een meerwaarde te zijn met zijn voetballend vermogen, coaching en verdedigende kwaliteiten. We willen verder bouwen op hetgeen afgelopen seizoen is neergezet, dus we zijn er blij mee dat Justin onze selectie ook in het seizoen 2020/2021 versterkt.”