Spelersvrouw.nl

Vanja Bosnic, vrouw en zaakwaarnemer van Luka Modric

Ze is zijn vrouw, maar ook zijn zaakwaarnemer. Vanja Bosnic is de sterke vrouw achter Luka Modric.
Het stel leerde elkaar kennen toen de Kroatische spelmaker overstapte van Dinamo Zagreb naar Tottenham Hotspur. De transfer werd geregeld door Maria Mamic, maar bij zijn kantoor werkte nog een andere officieel geregistreerde zaakwaarnemer: Vanja Bosnic. De zakelijke samenwerking begon met een telefoongesprek van liefst drie uur en eindigde als liefdesrelatie. Luka Modric viel als een blok voor haar groene ogen, lange benen en blonde haren. In 2010 trouwden ze in Zagreb en daarna volgde hun eerste zoon: Ivano. Later volgde ook dochter Ema.

Aanvallende middenvelder Luka Modric is bescheiden en een tikkeltje verlegen, Vanja Bosnic juist vol zelfvertrouwen en charisma zit en een sterke persoonlijkheid heeft. Desondanks laat Vanja, vijf jaar ouder dan haar voetballer, zich niet graag zien op openbare gelegenheden en geeft ze weinig om een extraverte levensstijl. Ze studeerde economie alvorens aan de slag te gaan als spelersmakelaar. Het is niet geheel duidelijk of ze nog steeds actief is agent voor andere spelers dan haar man. Mogelijk slurpt het gezinsleven ook veel tijd op.

Luka Modric heeft een relatie met Vanja Bosnic

Vanja Bosnic is niet actief op Instagram, maar haar man wel. Modric deelt dan ook regelmatig foto’s van hun gezinsleven, zoals tafelvoetballen met Ivano en kiekjes van luxe vakantie in hun vaderland. Hoewel de Kroaat een prima salaris ontvangt bij Real Madrid, naar verluidt ruim 8 miljoen euro, is hij allesbehalve egoistisch. Van zijn eerste mooie salaris kocht hij een appartement voor zijn ouders. Modric steunt ook verschillende solidariteitsinitiatieven.

Modric groeide op in Zadar en werd verschillende keren uitgeroepen tot Kroatisch voetballer van het jaar. Hij doorliep de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb en maakte daarna de mooie overstap naar Tottenham Hotspur. Daar maakte hij opnieuw indruk, waarna Real Madrid op de deur klopte met een miljoenencontract. De onderhandelingen waren naar het schijnt pittig, met dank aan de harde onderhandelingstactiek van Vanja Bosnic.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de mooie blondine Vanja Bosnic en haar langharige stervoetballer Luka Modric.