Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Razvan Marin

vriendin Razvan Marin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 maart 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Ajax-aanwinst Razvan Marin heeft een beeldschone vriendin aan zijn zijde. De middenvelder was de laatste jaren actief bij het Belgische Standard Luik, maar of zijn vriendin ook in België woont is onduidelijk. De talentvolle speler heeft nog niet eens de naam van zijn vriendin gedeeld, maar prijkt wel met haar op een foto voor de Eiffeltoren in Parijs.

Inhoudsopgave

De vriendin van Razvan Marin

Razvan Marin is het nieuwe talent van Ajax. Achter de schermen blijkt hij altijd bijgestaan te worden door zijn beeldschone vriendin. Veel over de dame die hem altijd steunt, is er niet bekend. Daar bracht Razvan onlangs zelf enigszins verandering in toen hij een foto deelde met zijn geliefde voor de Eiffeltoren.

Hoe de dame heet en wat ze doet in het dagelijks leven, is nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk of zij besluit mee te verhuizen naar Amsterdam als Marin straks officieel voetballer is van Ajax.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marin Razvan (@marin__razvan) op

Razvan Marin speler Ajax

Ajax is bij Razvan Marin uitgekomen in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder. De Amsterdammers weten dat Frenkie de Jong in de zomer de overstap maakt naar FC Barcelona en waren dan ook dringend op zoek naar versterking. Ajax heeft die nu gevonden in Razvan Marin, die op dit moment nog bij Standard Luik speelt en voor zo’n twaalf miljoen euro overgenomen moet worden.

De nu 22-jarige Marin heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Hij werd geboren in Roemenië en speelde in zijn jeugd voor Vitorul Constanta. Daar kwam hij in 2013 in de hoofdmacht van de club terecht, waar hij tot 2017 speelde. In 2017 vertrok hij naar Standard Luik waar hij al snel uitgroeide tot vaste waarde. Het is de bedoeling dat de Roemeens international in de zomer van 2019 de overstap maakt naar Ajax.