Spelersvrouw.nl

Luisa Guelstorf vriendin van Sam Schrek

Luisa Marie Guelstorf is de vriendin van Sam Schrek, een Duitse voetballer van FC Groningen.

Inhoudsopgave

Luisa Guelstorf vriendin Sam Schrek

Luisa Guelstorf is net als haar vriend Sam Schrek geboren in Duitsland. Ze studeerde aan het Gymnasium am Kattenberge. Luisa en Sam zijn inmiddels al bijna drie jaar gelukkig samen: ze kunnen dus met recht elkaars jeugdliefde genoemd worden.

Luisa gaat graag op vakantie. Zo vertoefde ze al een tijdje in Florida (Amerika) en mocht ze ook onder meer Tsjechië en het Franse Parijs al van haar lijstje strepen. Het liefst pakt ze natuurlijk haar koffers in samen met vriend Sam Schrek, om samen te kunnen poseren onder de Eiffeltoren.

Verder is de knappe brunette met enige regelmaat in de sportschool te vinden, om haar afgetrainde lichaam in shape te houden. Daarover hoeft vriend Sam dan ook absoluut niet te klagen.

Sam Schrek voormalig jeugdinternational en speler Bayer Leverkusen

Sam Schrek is in januari 1999 geboren in Pinneberg. Hij speelde in de jeugd van achtereenvolgend TuS Appen, Hamburger SV, Kummerfelder SV en FC Sankt Pauli, tot hij in 2016 overstapte naar Bayer Leverkusen. Verder speelde Schrek al in diverse jeugdelftallen van Duitsland, vaak onder toeziend oog van vriendin Luisa Guelstorf.

In juli 2019 maakte Schrek de transfer van Bayer Leverkusen naar FC Groningen. De technisch begaafde aanvallende middenvelder, die zo goed als tweebenig is en veel loopvermogen heeft, verblijdde technisch manager Mark-Jan Fledderus met zijn krabbel onder een contract tot medio 2023.

“Wij zien in hem een speler met nog veel potentie en we zijn dan ook blij dat we hem voor de komende vier jaar aan FC Groningen hebben kunnen binden”, zei Fledderus al over Schrek. Voor Sam en vriendin Luisa Guelstorf kwam dus de verhuizing naar het hoge noorden van Nederland.

Dit bericht bekijken op Instagram

🦋

Een bericht dat is gedeeld door @ luisaguelstorf op

Dit bericht bekijken op Instagram

welcome in paradise 💙

Een bericht dat is gedeeld door @ luisaguelstorf op

Dit bericht bekijken op Instagram

from Paris with love 🇫🇷

Een bericht dat is gedeeld door @ luisaguelstorf op