Spelersvrouw.nl

Beau de Boer vriendin Calvin Stengs

Beau de Boer vriendin Calvin Stengs

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 6 maart 2023

Beau de Boer is de vriendin van Calvin Stengs. De naam doet misschien niet gelijk een lampje branden, maar Beau is één van de dochters van Frank de Boer en Helen de Boer. Calvin en Beau zijn in ieder geval al sinds mei 2018 een setje en hebben het erg gezellig samen.

Inhoudsopgave

Beau de Boer vriendin Calvin Stengs

Beau de Boer is de vriendin van Calvin Stengs. Beau is negentien jaar oud en net als haar vriendje Calvin erg sportief. Waar Stengs gekozen heeft voor voetballen, is Beau op hoog niveau actief in de handbal-wereld bij VOC Amsterdam. Het lijkt een kwestie van tijd totdat ze een uitnodiging krijgt voor het team van Oranje, want ze behoorde al tot het team onder negentien jaar. Helaas, heeft ze het allerhoogste niveau niet gered. De bloedmooie vriendin van Calvin Stengs heeft zich maanden gericht op haar zwangerschap. Inmiddels zijn Calvin Stengs en Beau de Boer trotste ouders geworden.

Ook in de liefde heeft Beau het al goed voor elkaar. Ze is in ieder geval al vanaf mei 2018 samen met Calvin Stengs. De twee plaatsen regelmatig kiekjes van elkaar op Instagram en zelfs de kerstdagen maakte Stengs al mee bij de familie van Beau. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen, is echter niet bekend.

© Instagram

Beau dochter van Frank de Boer

Calvin Stengs, speelt momenteel bij FC Antwerp. De aanvaller speelt hier op huurbasis, hij is namelijk eigendom van OGC Nice dat hem voor 15 miljoen euro overnam van AZ. Eerder speelde de aanvaller in de jeugdopleiding van HFC Haarlem. Hij doorliep een groot deel van de jeugdopleiding bij AZ. Inmiddels is Calvin Stengs dolgelukkig met zijn prachtige vriendin Beau de Boer.

Beau de Boer is te volgen via Instagram