Spelersvrouw.nl

De heetste voetbalvrouwen: Sara Carbonero en Rita Johal

Sara Carbonero en Rita Johal zijn de heetste voetbalvrouwen (1)

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

Het privéleven van beroemdheden en hun families is altijd een fascinerend onderwerp waar we graag meer over willen weten. Dit geldt ook voor beroemde voetballers. Daarom zijn velen van ons nieuwsgierig naar hun privéleven, inclusief hun romantische relaties.

Ze zeggen dat achter elke succesvolle man een vrouw staat, en het is dan ook geen verrassing dat elke voetballer een mooie en aantrekkelijke vrouw of vriendin heeft.

Wij kwamen tijdens een auto huren in Italië ook een aantal voetbalvrouwen tegen toen we naar de wedstrijd van het nationale elftal gingen.  Heb jij er al eens een gespot?  In dit artikel bespreken we een aantal hete voetbalvrouwen!

Inhoudsopgave

Sara Carbonero: Voormalige vrouw van Iker Casillas

Een van de spelers waar we het over moeten hebben is Iker Casillas. Geboren op 20 mei 1981, staat Casillas bekend als een van de beste keepers ooit. Zijn talent om spectaculaire reddingen te maken leverde hem de bijnaam “San Iker” op, oftewel “Heilige Iker”.

Zijn ex-vrouw heet Sara Carbonero Arévalo. Ze is drie jaar jonger dan Casillas en werd geboren op 3 februari 1984 in Spanje. Sara studeerde journalistiek en werd een bekende Spaanse sportjournalist. Het paar begon te daten in 2009, hetzelfde jaar dat Sara begon te werken als sportpresentator en redacteur voor Telecinco.

Vijf jaar later, in januari 2014, werd hun eerste zoon geboren. In november 2015 kondigde het koppel aan dat ze hun tweede kind verwachtten. Op 20 maart 2016 traden Sara Carbonero en Iker Casillas in het huwelijk.

Niet lang daarna, op 2 juni 2016, verwelkomden ze hun tweede kind, een zoon genaamd Lucas. Helaas onthulde Sara in mei 2019 dat ze een operatie moest ondergaan om een kwaadaardige tumor te laten verwijderen nadat er bij haar kanker was vastgesteld.

Ze onderging chemotherapie en gelukkig is ze momenteel gezond. Op 12 maart 2021 kondigden Casillas en Sara aan dat ze na vijf jaar huwelijk uit elkaar gingen.

Rita Johal: Voormalige vrouw van Riyad Mahrez

Een andere opvallende speler is Riyad Mahrez, de getalenteerde winger van Manchester City. Geboren op 21 februari 1991 in Frankrijk, ontmoette hij Rita Johal, met wie hij in 2015 in het huwelijksbootje stapte.

Rita werd geboren op 21 augustus 1992 in Engeland en is tegenwoordig bekend als model en Instagram-influencer. Na vijf maanden daten wisselden ze in augustus 2015 hun huwelijksgeloften uit.

De huwelijksceremonie was intiem, met slechts een paar vrienden en familieleden aanwezig. Later dat jaar verwelkomde het paar hun eerste dochter, Inanya, en inmiddels hebben ze samen twee dochters. In oktober 2020 werd bevestigd dat het koppel uit elkaar was gegaan.

Het volgende jaar trouwde Riyad met Taylor Ward, een 24-jarige mode-studente en dochter van ITVBe-realityster Dawn. Op 1 juli 2022 verwelkomde het stel hun eerste kind, een dochter genaamd Mila.

Het persoonlijke leven van deze voetballers en hun partners is altijd onderhevig aan veranderingen en uitdagingen. Hoewel we vaak gefascineerd zijn door hun glamour en roem, herinnert het ons eraan dat beroemdheden, net als iedereen, hun eigen hoogte- en dieptepunten in het leven ervaren.

Het is inspirerend om te zien hoe ze omgaan met moeilijkheden en tegenslagen. Deze twee voorbeelden zijn slechts een glimp van de wereld van de heetste voetbalvrouwen. Er zijn talloze andere fascinerende verhalen en relaties in de voetbalwereld.

Of het nu gaat om de steun van partners tijdens wedstrijden, het jongleren met gezinsleven en carrières, of het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, deze vrouwen spelen een belangrijke rol in het leven van de voetballers.