Spelersvrouw.nl

Lisa van Zuylen ex-vriendin van Giovanni Troupee

Lisa van Zuijlen ex vriendin Giovanni Troupee

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 14 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Lisa van Zuylen is de ex-vriendin van Giovanni Troupee. Lisa had sinds februari 2016 een relatie met de aanvallend ingestelde vleugelverdediger van FC Utrecht en ADO Den Haag, maar inmiddels is de relatie voorbij. Daarom gaat ze ook op zoek naar de liefde door deel te nemen aan Love Island.

Inhoudsopgave

Lisa van Zuylen ex-vriendin Giovanni Troupee

Lisa van Zuylen is de ex-vriendin van Giovanni Troupee. Troupee geldt als groot talent, maar ook zijn Lisa gooit hoge ogen. Ze werd ze naar eigen zeggen ‘1st runner up Miss Teen of Utrecht’. Lisa komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Mijdrecht. Ze werkte eerst bij de Albert Heijn en Chase. , maar heeft inmiddels de overstap gemaakt naar The Harbour Club in Vinkeveen.

Ondertussen studeerde Lisa Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Waar ze kan, is ze trouw supporter van Giovanni in de stadions waar hij moet spelen. Ze is zodoende getuige van de doorbraak van voormalige vriend in het betaalde voetbal.

Giovanni Troupee als voetballer

“Pas in de rustige periodes, de zomer- en de winterstop, is er tijd om er bij stil te staan en alles op een rijtje te zetten. Hoe ik het volhoud? Omdat ik geniet. Van het voetbal, van het spelen voor FC Utrecht. En van het feit dat ik mensen op de tribunes blij kan maken met mijn spel. Dat is toch hartstikke mooi?”

Met inmiddels een aantal jaar ervaring in het betaalde voetbal is Troupee op de goede weg. Zo werd hij een seizoen verhuurd aan ADO Den Haag en kan de twintiger zich op gaan maken voor een vaste basisplaats bij FC Utrecht. Dat moet dus wel zonder Lisa.

Lisa in Miss Nederland en Love Island

Lisa van Zuijlen deed namelijk al mee aan de Miss Nederland-verkiezing, waar ze uiteindelijk niet wist te winnen. Doordat ze zonder vriend zit, heeft Lisa zich in de zomer van 2019 opgegeven voor Love Island. In dit programma, dat op Videoland wordt uitgezonden, gaan een groep vrijgezellen op zoek naar de ware liefde.

Lisa van Zuylen is te volgen via Instagram en Facebook.

https://www.instagram.com/p/B2entEvo2vx/