Lisa van Zuylen, vriendin van Giovanni Troupee

Lisa van Zuylen is de vriendin van Giovanni Troupee. Beeldschoon is ze, de vriendin van Giovanni Troupee. Lisa van Zuylen heeft sinds februari 2016 een relatie met de aanvallend ingestelde vleugelverdediger van FC Utrecht.

Lisa van Zuylen vriendin Giovanni Troupee

Lisa van Zuylen is de vriendin van Giovanni Troupee. Troupee geldt als groot talent, maar ook zijn Lisa gooit hoge ogen. Ze werd ze naar eigen zeggen ‘1st runner up Miss Teen of Utrecht’. Lisa komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Mijdrecht. Ze werkte eerst bij de Albert Heijn en Chase. , maar heeft inmiddels de overstap gemaakt naar The Harbour Club in Vinkeveen. Ook is ze als koffermeisje aan de slag gegaan bij de Postcode Loterij.

Ondertussen studeert Lisa Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Waar ze kan, is ze trouw supporter van Giovanni in de stadions waar hij moet spelen. Ze is zodoende getuige van de doorbraak van haar vriend, met zijn eigenzinnige matje in zijn nek: “Het is een rollercoaster”, stelde Troupée over zijn eerste seizoenshelft van het seizoen 2016/2017, de periode waarin hij zich liet zien.

Giovanni Troupee als voetballer

“Pas in de rustige periodes, de zomer- en de winterstop, is er tijd om er bij stil te staan en alles op een rijtje te zetten. Hoe ik het volhoud? Omdat ik geniet. Van het voetbal, van het spelen voor FC Utrecht. En van het feit dat ik mensen op de tribunes blij kan maken met mijn spel. Dat is toch hartstikke mooi?”

In de winterstop van dat jaar zou zelfs AZ al geïnformeerd hebben naar de rechtsback. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voor de geboren Amsterdammer, die bij FC Breukelen begon met voetballen, naar een grote nationale of internationale club vertrekt.

Lisa van Zuylen is te volgen via Instagram en Facebook.