Spelersvrouw.nl

Inge Bruggink, de ondernemende vriendin van Arnold Bruggink

Inge Bruggink is de vrouw van Arnold Bruggink. Stilzitten is niks voor de vriendin van Arnold. Inge Bruggink verkleedde al verschillende functies en is al lang samen met haar man, oud-speler en tegenwoordig FOX Sports-analyticus Arnold Bruggink.

Inhoudsopgave

Inge Bruggink vrouw Arnold Bruggink

Inge Bruggink is de vrouw van Arnold Bruggink. Het koppel trouwde in 2009 en hebben drie kinderen: Tijn, Pim en Evi. Inge Bruggink werkt enerzijds in de verfgroothandel van haar vader, maar opende begin 2016 met Martiene Bruggink en tweelingzus Hilde, beiden zussen van haar man Arnold, en vriendin en sportjournaliste Fardau Wagenaar een damesmodezaak voor het hippere midden- en hogere segment.

Hun winkel heet Fier: “Fier, omdat we een trots viertal zijn. Bestaande uit vriendinnen, zussen en schoonzussen. Samen zijn we het fiertal van winkelFier.” Inge reisde na haar HBO-studie tijdens de carrière van Arnold hem achterna van Eindhoven naar Mallorca, naar Heerenveen, naar Hannover. “Het leven in Spanje was geweldig. Als je ’s ochtends je bed uit kwam scheen de zon, je deed je korte broek aan en je badslippers aan en je ging naar de training”, zei Bruggink eens over die periode. Inge Bruggink omschrijft zichzelf als vrouwelijk, chique, classy, enthousiast, lief, ondernemend en creatief. Qua kleding en mode heeft ze een voorkeur voor hakken, colberts en jeans.

Arnold Bruggink heeft een relatie met Inge

De Brugginkjes zijn zoals je leest bezige baasjes. Want naast het runnen van een winkel, hebben Martiene en Hilde ook het productiebedrijf genaamd Bruggink&Bruggink, waar Arnold vroeger ook bij betrokken was. Ze werken daarbij regelmatig in de voetbalwereld, onder meer als floormanager bij RTL en de UEFA. Hun bedrijf verzorgt verder organisatie van projecten en evenementen: van clinics, workshops tot feesten, van televisieproducties tot congressen.

Tegenwoordig is Arnold Bruggink steeds vaker te zien als analyticus bij FOX Sports, waar hij zich profileert als een uitgesproken en tactisch onderlegde duider. Daarnaast schrijft hij geregeld een column voor Voetbal International en kleine aan FC Twente-gelieerde blaadjes. Het heeft er alle schijn van dat zijn ambitie niet bij het trainersvak ligt.