Spelersvrouw.nl

Igor Paixão: zijn vriendin, zijn vermogen en zijn salaris

Igor Paixão zijn vriendin, zijn vermogen en zijn salaris

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Igor Paixão, is een linksbuiten die is geboren en getogen is in Brazilië. Zijn carrière bracht hem naar de Rotterdamse club Feyenoord, waar hij sinds 17 augustus 2022 speelt. Paixão is een speler met veel talent, maar ook met een bloedmooie vriendin. Haar naam is Thayna Vieira, ze is 23 jaar oud en komt uit Brazilië.

Voordat hij de overstap maakte na de club uit Rotterdam, heeft hij zeker zijn landgenoot Eric Botteghin om advies gevraagd. De centrale verdediger speelde ook jaren voor Feyenoord.

Thayna Vieira is de vriendin van Igor Paixão
© Instagram @igorpaixao_00

Inhoudsopgave

Thayna Vieira is de vriendin van Igor Paixão

Igor Paixão, heeft al jarenlang een relatie met de bloedmooie Thayna Vieira. Ondanks dat de vriend van Thayna Vieira vaak in de belangstelling staat, houdt zij hier helemaal niet van. De vriendin van Igor Paixão staat liever niet in de spotlights. Haar Instagram-account staat bijvoorbeeld op ‘privé’.

Dit stel is al jaren samen en had al een relatie in hun geboorteland Brazilië voordat Thayna met hem naar Rotterdam verhuisde. Naast zijn liefdesleven zijn Igors rijkdom en salaris het onderwerp van gesprek geworden. .

Igor Paixão voetballer van Feyenoord
© Instagram @igorpaixao_00

Zijn carrière als profvoetballer

De Braziliaanse linksbuiten van Feyenoord is geboren op 28 juni 2000. Sinds jongs af aan vindt hij voetbal fantastisch. Hij begon zijn voetbalcarrière bij Coritiba, dat is een club in zijn geboorteland. Voordat hij op 17 augustus 2022 de overstap maakte naar Feyenoord, speelde hij voor Coritiba FC.

Bij deze Braziliaanse voetbalclub speelde Igor Paixão in verschillende jeugdteams. Na een korte tijd verhuurd te zijn geweest aan Londrina Esporte Clube, mocht hij in 2021 zijn debuut maken voor Coritiba FC.

Het salaris van Igor Paixão
© Instagram @igorpaixao_00

Het salaris van Igor Paixão

Volgens verschillende bronnen verdient de aanvaller van Feyenoord zo’n 750.000 euro per jaar. Het grote talent van Feyenoord maakt in zijn eerste seizoen veel indruk. In de voorhoede speelt hij vaak samen met Alireza Jahanbakhsh en Santiago Giménez.

Hij kan het goed vinden met Orkun Kokcü, die in de belangstelling staat van veel grote clubs.

Het miljoenen vermogen van Igor Paixão

Ondanks dat Igor Paixão pas 22 jaar oud is, heeft hij al miljoenen verdient. De jonge linksbuiten heeft een vermogen van 2 miljoen euro. Hiermee mag hij zichzelf multimiljonair worden. Dit zal zijn prachtige vriendin – Thayna Vieira – vast leuk vinden.

Foto’s © Instagram @igorpaixao_00