Spelersvrouw.nl

Edana Raquel, vriendin van Jeffrey Gouweleeuw

Edana Raquel is de vriendin van Jeffrey Gouweleeuw. Het stel heeft drie kinderen en een grote hond. De kinderen heten Jayson, Mateo en Xoë, terwijl de hond Mia heet.

Inhoudsopgave

Edana Raquel vriendin Jeffrey Gouweleeuw

Edana Raquel is de vriendin van Jeffrey Gouweleeuw. Officieel luidt haar naam overigens Edana Raquel Bernal Koelma. Een hele mond vol, maar dat is omdat Edana half Spaans en half Nederlands is. Dat weten we, omdat de vriendin van Jeffrey Gouweleeuw een website over zichzelf heeft gemaakt en daar allerhande wetenswaardigheden heeft gepubliceerd. Bijvoorbeeld dat ze, net als haar voetballende vriend, geboren en getogen is in Heemskerk.

Op haar site schrijft ze bovendien: “Al vanaf mijn vijfde was ik met dansen bezig waardoor een Dansopleiding een logische volgende stap was voor mij. Ik koos voor de opleiding MBO Dans te Haarlem waar ik 2 jaar met plezier danste. Door een verhuizing naar Friesland ben ik overgestapt naar de opleiding Dans op het Leeuwardse Friesland College. Met pijn in mijn hart moest ik daar na een jaar helaas mee stoppen i.v.m. een chronische blessure aan mijn heup. In Heerenveen zocht ik naar een passende opleiding om te volgen, nadat ik bekomen was van het bericht dat ik beter niet verder kon gaan met dansen. Voordat ik kon beginnen met een nieuwe opleiding kwamen we erachter dat ik zwanger was van onze eerste zoon, Jayson. Na ongeveer 5 maanden verhuisden we van Heerenveen naar ons geboortedorp Heemskerk. Toen we eenmaal een prachtig huis hadden kwamen we er wederom achter dat ik zwanger was van onze tweede zoon, Mateo. En as we speak zitten we in Augsburg, Duitsland. (..) Hier op mijn blog zal een paar keer per week een update komen van hoe mijn leven gaat en wat ik zoal meemaak. Met twee kinderen, een giga hond, een huis en een vriend als voetballer kan je wel begrijpen dat het hier dagelijks een avontuur is.”

Jeffrey Gouweleeuw heeft een relatie met Edana Raquel

Jeffrey Gouweleeuw is dolgelukkig met zijn vriendin Edana Raquel. Het stel heeft inmiddels al drie kinderen. Nadat ze eerder twee jongetjes kregen, mochten ze in april 2018 eindelijk hun eerste meisje verwelkomen: Xoë Sofia Gouweleeuw. De zwangerschap verliep echter wel iets anders dan Edana in Nederland gewend was. Samen met Jeffrey was ze tenslotte naar Augsburg vertrokken.

“We hebben hier geen verloskundige, geen kraamverzorgende en geen controle thuis als je denkt dat je weeën hebt. Wel heb je een Frauenartz, een Hebamme en wordt je voor gek verklaard als je zegt dat je thuis zou willen bevallen”, aldus Edana op de site van Kraamzus. Gelukkig is ze inmiddels van een gezonde baby bevallen.