Spelersvrouw.nl

Dit wil je weten over Fer Serrano, vriendin Santiago Gimenez

Dit wil je weten over Fer Serrano, vriendin Santiago Gimenez

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 24 juli 2023

Fer Serrano, is de vriendin van Feyenoord-aanvaller Santiago Gimenez. De vriendin van Santiago Giménez is de bekendste spelersvrouw achter de voetballers van Feyenoord. Ze lijkt zich niet bezig te houden met de spotlights. 

Toen haar vriend moest voetballen, sprong ze zelfs bij een andere Feyenoord-fan achterop de fiets. Hoewel het goed lijkt te gaan met Fer Serrano, is niks wat het lijkt. 

Fer Serrano en Santiago Giménez gingen samen door een heftige tijd. Enkele maanden voordat Fer en Santiago verloofd waren, is de moeder van Fer overleden aan de gevolgen van kanker. 

Wie is Fer Serrano de vriendin van Santiago Gimenz
© Instagram @ferserranoc

Inhoudsopgave

Wie is Fer Serrano?

De prachtige Fer Serrano werd geboren op 18 november 1997 in Mexico-Stad, Mexico. Ze had maar één doel in het leven: toptennisser worden. Al op 4-jarige leeftijd begon ze met de sport, ze had veel talent, maar hield uiteindelijk toch meer plezier uit presenteren en acteren. 

Toen Fer Serrano 1 jaar oud was, was ze ze al te zien in een reclamespotje. De prachtige vriendin van Santiago Giménez verhuisde in 2016 naar Los Angeles.

Ze brak hier definitief door toen ze meerdere series voor Disney mocht presenteren. Fer Serrano, presenteerde onder andere het Disney-programma ‘Pijama Party’.

In dit programma strijden kinderen voor een reis naar ‘Walt Disney World Resort’. 

Dit presenteerde Fer tot 2018. Van 2017 tot en met 2019 was ze te zien in de televisie-serie ‘Kally’s Mashup’. De serie heeft in totaal 120 afleveringen en is geïnspireerd op  het leven van Adam Anders. 

Nadat haar vriend Santigo Giménez op 29 juli 2022 de overstap maakte naar Feyenoord, heeft Fer haar carrière laten vallen voor de profcarrière van haar vriend. 

Fer Serrano is de vriendin van Santiago Giménez
© Instagram @ferserranoc

Fer Serrano is de vriendin van Santiago Giménez

Santiago Giménez is sinds 2018 de vriend van Fer Serrano. Het stel kreeg een relatie in hun geboorteland Mexico.

Fer, is in Nederland bekend geworden doordat ze een relatie heeft met de Feyenoord-aanvaller.

In 2022 heeft Santiago, Fer ten huwelijk gevraagd. Ze zei uiteraard ‘Ja’. Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend. 

Fer Serrano woont samen met haar vriend in Rotterdam

Fer Serrano en  santiago giménez wonen samen in Rotterdam

Fer en haar vriend Santiago wonen sinds 2022 in Rotterdam. Ze wonen in een fraai appartement met uitzicht op de Erasmusbrug. Het stel geniet volop van elkaar.

Wanneer de Feyenoord-aanvaller niet hoeft te voetballen, gaan ze het liefst op vakantie. Santiago en Fer zijn al samen gespot in Texas en Parijs.

Fer Serrano heeft zussen en broers
© Instagram @ferserranoc

Haar zussen en broer

Fer, bracht samen met haar Mexicaanse vader, Spaanse moeder, twee zussen en één broer haar jeugd door in Mexico-stad.

Ze zagen al snel het talent van hun dochter/zus. In 2016 brak ze definitief door, 2 jaar later kreeg ze een relatie met de voetballer.

Fer fiets regelmatig door het centrum van Rotterdam

Op een video die viraal ging op social media was te zien dat Fer Serrano bij een Feyenoord-fan achterop sprong, hij bracht haar naar De Kuip.

De beelden werden massaal gedeeld op social media. Wat is deze spelersvrouw toch normaal gebleven. Dit zien we Mikky Kiemeney, Yolanthe Cabau of Nadine Bamberger nog niet doen.

De moeder van Fer Serrano is overleden

Op 25 maart 2022 is de moeder van Fer Serrano overleden aan de gevolgen van Kanker. Om haar moeder de laatste eer te bewijzen, heeft ze haar hoofd kaal gescheerd.

Op Instagram deelde ze een foto met de tekst: ‘’Zij had geen keus’’, we leven mee met Fer. Het is een hele heftige periode voor het stel geweest. Santiago was in deze periode haar steun en toeverlaat. 

Sinds wanneer hebben Fer en Santiago Giménez een relatie?

Santiago en Fer hebben een relatie 2018. Ze kregen een relatie in Mexico. Toen Santiago de transfer maakte naar Feyenoord, verhuisde ook Fer mee. 

Hoeveel volgers heeft  Fer op Instagram?

Op dit moment heeft Fer 345.000 volgers op haar Instagram-account. Dat aantal groeit dagelijks.

Hebben Fer en Santiago ook in Amsterdam gewoond?

Nee, Fer en Santiago hebben niet in Amsterdam gewoond. 

Met welke spelersvrouw kan Fer het goed vinden?

Ze kan het goed vinden met Noor Omrani, Dayenne Huipen, Thayna Vieira en Tess Sarah.

Wie is ouder: Santiago of Fer?

Fer, is op dit moment 25 jaar oud, haar vriend Santiago is pas 22 jaar oud. Santiago, is dus 3 jaar jonger dan zijn vriendin.