Spelersvrouw.nl

Nathalie Marina Den Dekker, vriendin van Nick Marsman

Nathalie Marina Den Dekker is de vriendin van Nick Marsman. De doelman had eerder nog een relatie met Madelon Anne van Duuren, maar heeft zijn hart inmiddels verloren aan Nathalie. Hoelang de twee al samen zijn, is niet echt duidelijk.

Inhoudsopgave

Nathalie Marina Den Dekker vriendin Nick Marsman

Nathalie Marina Den Dekker is de vriendin van Nick Marsman. Nathalie is net als Nick ook een bekendheid. Zij verdient haar geld als tv presentatrice en was al te zien bij Business Tips op RTL 7 en bij Samen Sterk op SBS 6. Nathalie is ook een echte schoonheid, zo blijkt wel uit het feit dat ze in 2012 verkozen werd tot Miss Nederland.

Nathalie Den Dekker heeft daarnaast ook haar papieren gehaald als advocaat. Eerst slaagde ze cum laude voor het gymnasium, waarna ze in twee verschillende richtingen afstudeerde als Meester in de Rechten. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met lezen, tijd doorbrengen met vrienden en familie en zwemmen. Ze omschrijft zichzelf als een zelfverzekerd persoon, die hard werkt en altijd vriendelijk is.

Nick Marsman en Madelon Anna van Duuren

Nick Marsman had eerder een relatie met Madelon Anna van Duuren. Zijn vriendin was enige tijd de steun en toeverlaat in zijn carrière, onder meer in de periode waarin de Zwolse doelman veel kritiek kreeg voor zijn optredens bij FC Twente.

Over die periode, stelde Marsman in Voetbal International: “Voor ik het in de gaten had, had ik mezelf bijna een depressie aangepraat. Je wilt niet weten. De afgelopen twee jaar waren kut. Echt kut. Als ik het ergens niet naar mijn zin heb, kruip ik heel erg in mezelf. Ik werd stil, teruggetrokken. Voor mijn gevoel was ik op een gegeven moment met meerdere gevechten bezig. Tegen mezelf en mijn perfectionisme. Tegen de buitenwacht en de beeldvorming. Je merkt dat het je naaste omgeving ook aangrijpt als het niet goed gaat en iedereen zegt: Die jongen kan er niets van. “Ik heb via social media zelfs doodsbedreigingen gekregen. ‘Als je nu niet stopt met keepen bij FC Twente, dan kom ik naar je huis’. Of: ‘Als je de volgende wedstrijd in het doel staat, zorgen wij ervoor dat je nooit meer kunt voetballen’.” De doelman kreeg uit de achterban ook kritiek vanwege zijn hoge salaris. Hij zou, doordat hij ‘in de goede tijd had getekend’, zo’n vier ton per jaar opstrijken.

Nick Marsman en Van Duuren

Madelon Anna van Duuren adviseerde hem om te stoppen met zijn social media accounts, maar dat weigerde hij. Zelf is de blondine aardig actief op Facebook en Instagram, waar ze foto’s deelt hoe ze aan het sporten is, wijntjes drinkt, op vakantie is of naar festivals gaat. Daarbuiten werkt ze als re-integratieconsulent en eerder bij het Ministerie van Defensie. Madelon komt uit Oldenzaal, maar tegenwoordig woont ze met Nick in Enschede. Vooralsnog zijn er nog geen kindjes gesignaleerd in huize Marsman, wel twee honden.

Marsman is naar eigen zeggen anders dan veel mensen denken: “Mijn moeder zegt regelmatig dat ik wat laconiek en arrogant overkom. Maar iedereen die me kent, weet dat ik helemaal geen arrogante klootzak ben. Ik ben juist een sympathieke jongen, haha. Ik vind wel dat een keeper wat moet uitstralen. Ieder mens heeft z’n trekjes en dat moet je niet altijd willen veranderen.”

Nathalie Marina Den Dekker is te volgen via Instagram.