Spelersvrouw.nl

Aurela Skandaj vriendin van Edson Alvarez

aurela-skandaj-edson-alvarez

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Aurela Skandaj is de vriendin van Edson Alvarez, de Mexicaanse voetballer die bij Ajax de opvolger is van Matthijs de Ligt.  Met deze transfer heeft Ajax naast een verdediger ook gelijk een in Latijns-Amerika razend populair topmodel naar zijn stad gehaald.

Inhoudsopgave

Aurela Belgische met Albanese roots

Aurela is een Belgische met Albanese roots en woont al jaren in Brussel. Daar heeft de vriendin van Edson Alvarez haar twee bachelorsdiploma’s, in administratief beheer en in belastingadministratie, behaald. Ondertussen timmerde Aurela, ook al aan haar weg als model. Met haar opvallende blauwe ogen en langere donkere haren groeide ze al snel uit tot een grote naam in de modellenwereld. Verder startte ze in 2015 een Youtube-kanaal op, en sindsdien is ze ‘Youtube Girl’, zoals ze het zelf noemt. Op haar kanaal vlogt Aurela voornamelijk over make-up en mode. Het leverde Aurela al ruim 160.000 abonnees op.

Vriendin Edson Alvarez is topmodel

Tijdens haar werkzaamheden als model leerde Aurela de bekende fotograaf David Olkarny kennen. De twee kregen een relatie, maar die hield niet heel erg lang stand. Vrij snel daarna verscheen Aurela in de roddelpers kussend met Edson Alvarez, verdediger van de Mexicaanse nationale ploeg en van grootmacht Club América Mex. Doordat Alvarez rond een duel met Mexico op het afgelopen WK 2018 de tribune inliep om Aurela een stevige zoen te geven, wist iedereen dat het inmiddels dikke mik was tussen de twee tortelduifjes. Zo is Aurela dan ook de vriendin van Alvarez.

Gezien haar opgebouwde reputatie in de BeNeLux lijkt het voor Aurela perfect als haar geliefde een transfer gaat maken naar Nederland. Ajax en PSV zijn al lange tijd serieus geïnteresseerd in het overnemen van de 21-jarige Alvarez. Uiteindelijk wist Ajax hem te strikken.

Op Instagram heeft Aurela al meer dan 200.000 volgers. Haar pagina is hier te vinden. De pagina van vriend Edson Alvarez, met meer dan een half miljoen volgers, volg je hier.