Spelersvrouw.nl

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Melanie Hania is de vriendin van Wesley Hoedt. Al sinds hun jeugd hebben Wesley Hoedt en zijn vriendin Melanie Hania een relatie. Het koppel heeft inmiddels twee kinderen: Noli Valentina en Finn.

Inhoudsopgave

Melanie Hania vriendin Wesley Hoedt

Melanie Hania, de vriendin van Wesley Hoedt, komt oorspronkelijk uit Zoetermeer en ging daar naar het ONC Parkdreef. In 2013 liep ze stage bij TUI Nederland, dus we vermoeden dat ze iets in de toeristische richting heeft gestudeerd. De blondine is ook al gespot door het Italiaanse La Gazetta dello Sport, die haar vanwege haar ‘platinablonde haar’ direct verwelkomde als één van de nieuwe sexy spelersvrouwen van Lazio Roma.

Wesley en Melanie waren dan ook helemaal op hun plek in Italië, vertelde hij in het Algemeen Dagblad: “Ik vergeet niet om te genieten van het land. Pas ben ik met mijn vriendin een paar dagen naar Florence geweest. Ik wil Italië voelen. Milaan heb ik al gezien. De regio Puglia in het zuiden. Het eten is goed en de mode mooi. Ik spreek inmiddels vloeiend Italiaans. Daar was ik in Nederland al mee begonnen. Eenmaal hier gaat het nog sneller. Mijn eerste interview in het Italiaans was geen probleem.”

Wesley Hoedt heeft een relatie met Melanie Hania

Daarbij komt dat de verdediger ruim een half miljoen euro per jaar opstreek in Rome. Hoedt maakte in Nederland echter carrière bij AZ, waar hij als Alkmaarder ook de jeugdopleiding doorliep. Bij zijn overstap naar Lazio klonk kritiek: “Ik hoorde alleen maar dat ik zou mislukken, zou wegrotten op de bank en voor het geld had gekozen”, blikte de mandekker in VI terug op zijn eerste seizoen, samen met vriendin Melania Hania in Italië . “Dat is echt wel even moeilijk geweest, dat doet wat met je als je pas twintig bent. Na een tijdje heb ik het kunnen loslaten. Don’t prove them wrong, prove yourself right. Dat is mijn motto.”

Het is niet helemaal duidelijk wat vriendin Melanie in haar tijd deed in Rome, maar we vermoeden dat ze haar handen vol had aan hun twee kindjes. Op haar Instagram zien we namelijk vooral kiekjes van Noli en Finn. inmiddels is het stel vertrokken naar Engeland, waar Hoedt nu speelt voor Southampton.

Melanie Hania is te volgen via Instagram.