Spelersvrouw.nl

Laura Ponticorvo, ex-vriendin van Calvin Jong-a-Pin

Laura Ponticorvo vriendin Calvin Jong-a-Pin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 mei 2014

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Als het aan haar ligt, is ze de nieuwe Yolanthe. Misschien is Laura Ponticorvo ze net iets minder opvallend en slank dan de glamourvrouw uit Ibiza. Bovendien heeft Laura net even een iets minder getalenteerde voetballer aan de haak geslagen, dan haar voorbeeld Yolanthe. Laura Ponticorvo was/is (dat wisselt nog al eens) het vriendinnetje van Calvin Jong-A-Pin.

Hoe zeer Laura gebiologeerd is door Yolanthe blijkt wel uit het interview met Veronica Magazine. Daarin zegt ze: ,,Ik heb veel respect voor de manier waarop zij zich heeft ontpopt van actrice bij ONM tot een beroemdheid met een eigen sieradenlijn, goed doel en een realityprogramma. Yolanthe is zo’n hardwerkende vrouw. Ik vind het bijzonder knap wat ze doet. En ze is leuk, lief en knap.”

Wij betitelen rondborstige Ponticorvo (dat dan weer wel :)) inmiddels als vrij radeloos in haar wens om bekend te worden. Volgens het gezaghebbende Story (en wie zijn wij om dit kwaliteitsblad te wantrouwen) heeft Laura zelfs wel eens overwogen om een kind te baren voor rasartiest Gordon: ,,We hebben het er wel eens over gehad en Laura staat er zelf ook positief tegenover, heeft ze laten merken. Dus je weet maar nooit, ik zou het echt fantastisch vinden”, vertelt de zanger. ,,Het klinkt misschien raar, maar ik zou geen seconde twijfelen als Laura mij zou vertellen dat ze mijn kind op de wereld wil zetten. We kennen elkaar van X Factor, daar ze heeft ze mijn hart gestolen. Laura is zo’n ontzettend leuke vrouw en ze ziet er toch uit om op te vreten?”

In 2017 kwam ze opnieuw in de publiciteit, ditmaal omdat hackers een ondeugende video van haar openbaar zouden willen maken waarbij ze seksuele handelingen verricht bij een onbekende man. Niet duidelijk is of het mogelijk om Jong-A-Pin gaat in de sekstape, die tegenwoordig in Japan voetbalt en daar ook een nieuwe vriendin heeft.

Laura Ponticorvo, ex-vriendin Calvin Jong-a-Pin

In de zomer van 2014 lucht Laura Ponticorvo haar hart. En waar kun je dat nou beter doen dan, daar issie weer, bij de verslaggevers van Story. In het kappersblaadje openbaart ze hoe moeilijk het is om de lange afstandrelatie met Calvin Jong-A-Pin vol te houden. De reden: ze heeft zoveel sjans, naar eigen zeggen. Zodra de temperaturen omhoog vliegen, zijn de mannen volgens haar weer op jacht en heeft ze moeite met de situatie. Arme schat.. Overigens: ze maakte het eerder uit met Jong-A-Pin omdat ze mee wilde doen met één of ander datingprogramma van RTL. Right..

Laten wij tenslotte nog summier opsommen waar wannabe Laura Ponticorvo naar eigen zeggen bekend van is. Houd u vast: kandidaat bij X-Factor, deelnemer aan RTL-programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, Het kwaliteitsprogramma Sterren Dansen op het IJs, Because I am a Girl Knock-Out! (Nooit van gehoord) en Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit! (Kent iemand dit?).

U merkt: wij hebben het beste voor met deze Nederland-Italiaanse brunette, die werd geboren in België en daarna verhuisde naar Friesland. Nog gecharmeerder zijn we echter van haar foto’jes en filmpjes, zie hieronder..