Spelersvrouw.nl

Sara Carbonero, tv-journaliste en vriendin van Iker Casillas

Sara Carbonero de vriendin Iker Casillas

Het is doorgaans verplichte kost voor voetballers: na een wedstrijd voor de camera verschijnen, voorspelbare vraagjes aanhoren (‘wat ging er door je heen?’) en beantwoorden met een opeenvolging van clichés. Het wordt echter anders wanneer de interviewster de looks heeft van Sara Carbonero en al helemaal als deze bloedmooie brunette ook nog eens je vriendin is. Dat geldt tenminste voor Iker Casillas, doelman van Spanje en Real Madrid.

Waar veel spelersvrouwen model, moeder of gewoon professioneel geldverbrasser zijn, heeft Sara een heuse carrière: mevrouw is tv-presentatrice bij Telecinco en andere sportmedia. Ze volgde daarvoor de Universidad Complutense in Madrid. Klasgenoten noemden haar ‘Tombraider’, vanwege haar uiterlijke overeenkomsten met Lara Croft. Het is maar dat u het weet.. Schone Sara maakte de opleiding Journalistiek overigens niet af.

Ze kreeg al snel werk bij een lokaal radiostation. Alvorens ze Casillas schaakte, zou ze een relatie hebben gehad met collega-journalist David Sanchez. Vlak voor Valentijnsdag maakten de twee hun breuk wereldkundig via.. Facebook! Overigens zou ze voor de breuk Iker al hebben leren kennen, die na de eerste ontmoeting zo onderste boven was van de tv-journaliste dat hij haar, ondanks haar relatie, een enorm boeket bloemen stuurde.

Sara Carbonero, vriendin Iker Casillas

Sinds 2010 heeft Sara Carbonero Arévalo, zoals ze voluit heet, een relatie met misschien wel ’s werelds beste doelman. Opvallend: toen het koppel één jaar samen was, kreeg Sara een bijzonder cadeau van haar vriend: een nieuw setje borsten. In 2013 kreeg de buste van deze Spaanse schone uit Corral de Almaguer (gelegen bij Toledo) een natuurlijke extra opwaardering toen ze hun eerste zoon ter wereld bracht: Martin Casillas Carbonero. Zes dagen na zijn geboorte werd hij al door vader Iker lid gemaakt van Real Madrid.

Carbonero werd in 2009 door FHM Amerika uitgeroepen tot meest sexy tv-reporter. Na het zien van onderstaande foto’s en video’s (waaronder het fragment waarin Casillas zijn vriendin tijdens een interview na de wedstrijd vol op de mond zoent) zult u dat waarschijnlijk zonder meer beamen.

Sara Carbonero vriendin van Iker Casillas