Spelersvrouw.nl

Het geheime privéleven van Valentijn Driessen

Met zijn column in Telesport is Valentijn Driessen één van de meest invloedrijke voetbaljournalisten van Nederland. Daarnaast wordt hij, vanwege zijn uitgesproken en sterke mening, regelmatig gevraagd bij Voetbal Insite en de Tafel van Kees op FOX Sports. Maar wat weten we eigenlijk over Valentijn Driessen?

Om direct antwoord te geven op de vraag: heel erg weinig. Wellicht is het vanwege zijn scherpe column en voetbalvisie dat de chef voetbal van De Telegraaf zelden iets over zijn privéleven deelt met de buitenwereld. Immers, van andere uitgesproken journalisten is bekend dat ze geregeld te maken krijgen met bedreigingen. Zodoende weten we dus niet of Valentijn een vrouw heeft of een vriendin, noch waar hij woont. Aan Facebook en Instagram doet Driessen niet en dus blijft zijn privéleven om in Valentijn Driesen-termen te blijven ‘op z’n Noord-Koreaans afgeschermd’.

Het enige wat we over hem weten is, dat hij opgegroeid is in het Westland. Dat is niet verwonderlijk, gezien zijn Haagse accent. Hij ging ook in Den Haag naar school, eerst naar de Mavo, later naar de Havo. Driessen stelt geen favoriete club te hebben, maar slechts te kunnen genieten van goed voetbal.

Ben jij benieuwd hoe de vrouwen en vriendinnen van de andere HEREN van VI eruit zien? Check dan ons artikel met een uitgebreide overzicht, inclusief heerlijke FOTO’S!

1 comment