Spelersvrouw.nl

Dit is de moeder van Achraf Hakimi die zijn salaris ontvangt

Dit is de moeder van Achraf hakimi die zijn salaris ontvangt

De moeder van Paris Saint-Germain-verdediger Achraf Hakimi is de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws geweest. Achraf en zijn bloedmooie ex-vrouw Hiba Abouk trouwde in 2020 en gingen in 2023 uit elkaar.

Toen ze elkaar in de rechtbank ontmoetten, verwachtte Hiba Abouk 35 miljoen euro mee te krijgen. Echter bleek dit minder waar, het salaris van de voetballer werd namelijk overgemaakt naar zijn moeder. Siada Mouch – de moeder van Achraf – ontving zijn salaris. Als Hakimi wat wilde kopen, moest hij het vragen aan zijn moeder. Alle bezittingen staan op haar naam.

Inmiddels heeft de bloedmooie Hiba Abouk alweer een nieuwe vriend.

Inhoudsopgave

Saida Mouh is de moeder van Achraf Hakimi

Saida Moch is de moeder van Achraf Hakimi. Ze was het eerst op televisie te zien tijdens het WK 2023 in Qatar. Zij stond toen met haar zoon op het veld.

De foto’s gingen de hele wereld over. De afgelopen tijd is ze in het nieuws geweest doordat niemand wist dat ze de inkomsten van haar zoon ontving.  Sadia kreeg samen met haar maar Hasan Hakimi drie kinderen. Achraf, Nabil en Ouidad. 

De ruzie tussen Saida Mouch en Hiba Abouk

Saida Mouch, vertelde in de media dat ze niks wist over de bezittingen die op haar naam stonden. Dit lijkt ons zeer sterkt, omdat ze maandelijks zijn salaris ontvangt. Volgens de moeder van Achraf is dit een manier om ‘golddiggers’ bij haar zoon weg te houden. De ex-vrouw van Hakimi was niet blij dat dit in de media kwam. Ze vuurde hard terug.

Hiba, vertelde in de media totaal niet materialistisch te zijn. Ze wilde geen cent meer van Achraf hebben, ze wil het liefst van de moeder van Hakimi afkomen. Ondanks dat het stel in scheiding ligt, gaat het met zowel Hiba als Achraf prima.