Spelersvrouw.nl

Wauw! Dit is de ex-vrouw van Achraf Hakimi

Hiba Abouk is de vriendin van Achraf Hakimi

Hiba Abouk is de ex-vrouw van Achraf Hakimi. Het stel had jaren een relatie en trouwde in 2020, ze gingen begin 2023 uit elkaar. Opmerkelijk; de ex-vrouw van Hakimi krijg geen cent mee. Het salaris van de voetballer werd namelijk op de rekening vna zijn moeder gestort.

Achraf Hakimi en Hiba Abouk zijn al jaren samen en wonen op dit moment in Parijs. Het stel heeft samen twee kinderen: Amin is hun oudste kind Naim is hun jongste kind. Hij werd op 12 februari 2022 geboren.

Inhoudsopgave

Alles over Hiba Abouk

Hiba Abouk is een bekende Spaanse actrice. Ze was al bekend voordat ze een relatie kreeg met Hakimi. Hiba, is geboren op 30 oktober 1986, ze werd geboren in de hoofdstad van Spanje; Madrid. Op Instagram is ze zeker geen onbekende. Met haar 1,3 miljoen volgers deelt ze haar hele leven. Ook promoot ze op haar social media kanalen veel bedrijven. Dit is één van haar inkomstenbronnen.

Hiba spreekt wel 5 verschillende talen. Frans, Engels, Spaans, Arabisch en Italiaans, ze kan het allemaal. In Spanje heeft ze gespeeld in verschillende tv-series. Toch, is ze het meest bekend van tv-serie ‘El Príncipe’. 

Wil je meer te weten komen over de carrière van Hiba Abouk? Lees dan Wikipedia.

Ze woonde samen met haar ex-man en hun kinderen in de hoofdstad van Frankrijk. Hiba Abouk, zorgt op dit moment alleen voor de kinderen.

Alles over Achraf Hakimi

Achraf Hakimi is geboren op 4 november 1998 in Madrid. Hij draagt de Marokkaanse en Spaanse nationaliteit. Zelf, heeft hij gekozen om uit te komen voor de Marokkaanse ploeg.

 Hij is samen met Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat één van de sterspelers van Marokko. De bliksemsnelle rechtsback begon zijn carrière bij Real Madrid. Hij kwam jaren uit voor de jeugdopleiding van deze club. 

Hij werd verhuurd aan Borussia Dortmund, daarna maakte de Marokkaan op 1 september 2020 de overstap naar Internazionale. Hier speelde hij één seizoen, op 6 juli 2022 maakte hij de overstap naar Paris Saint-Germain. 

De Franse topclub betaalde 68 miljoen euro voor de vriend van Hiba Abouk. Zij is al regelmatig op de tribune 

gespot met Carol Cabrino, de vriendin van Marquinhos, Antonella Roccuzzo, het liefje van Lionel Messi en met Bruna Marquezine, de vriendin van Neymar.


Wellicht kan Marokko onder leiding van Walid Regragui het WK winnen? 14 december om 8 uur speelt Marokko tegen Frankrijk. Dit wordt een loodzware klus.