Spelersvrouw.nl

Om deze reden zijn Achraf Hakimi en Hiba Abouk uit elkaar

Om deze reden zijn Achraf Hakimi en Hiba Abouk uit elkaar

Dat Achraf Hakimi en Hiba Abouk gaan scheiden, is inmiddels wel duidelijk. We schreven hier al meerdere artikelen over. De bloedmooie Hiba Abouk wil scheiden van Achraf, omdat hij aangeklaagd wordt voor een verkrachting van een 24-jarige vrouw. Dit bevestigt de Franse justitie. De  verkrachting zou plaatsgevonden hebben in het huis van Hakimi.

Op donderdag 3 maart 2023 zou hij verhoord zijn.

Inhoudsopgave

Achraf Hakimi is aangeklaagd voor verkrachting

Hiba Abouk en Achraf Hakimi zijn dus uit elkaar gegaan, omdat de voetballer van Paris Saint-Germain aangeklaagd wordt voor verkrachting.

Enkele dagen nadat het nieuws bekend werd, gaf Hiba Abouk aan te willen scheiden van de voetballer. De Spaanse actrice heeft inmiddels alweer een nieuwe vriend.

Hiba Abouk ontvangt geen euro

De ex-vrouw van Achraf Hakimi ontvangt geen euro van de Marokkaanse voetballer. Het geld dat hij verdient, wordt rechtstreeks naar zijn moeder overgemaakt.

Alle bezittingen zijn dus eigendom van zijn moeder. Dit moet volgens Hiba Abouk een flinke tegenvaller zijn geweest. 

De ruzie tussen Hiba Abouk en de moeder van Hakimi

Hiba Abouk en Saida Mouch (de moeder van Hakimi) ruziën constant in de media. De moeder van de voetballer vertelt dat ze niks wist dat de eigendommen op haar naam stonden. Dit gelooft Hiba Abouk niet. Inmiddels hoeft ze geen cent meer van de voetballer, ze heeft liever dat Saida Mouch stopt met zeuren.