Spelersvrouw.nl

Dit is de knappe vrouw van Ruud van Nistelrooy

Dit is de knappe vrouw van Ruud van Nistelrooy

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 20 december 2019

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Leontien van Nistelrooy is de vrouw van Ruud van Nistelrooy, een Nederlandse oud-profvoetballer van het Nederlands Elftal. Hij was trainer van de voetbalclub waar het voor hem allemaal begon, PSV Eindhoven. Omdat hij geen vertrouwen kreeg van de leiding, heeft hij ontslag genomen. Wel, heeft hij nu meer tijd voor zijn prachtige vrouw Leontien en hun kinderen.

Leontien van Nistelrooy vrouw Ruud van Nistelrooy
©imgur.com

Inhoudsopgave

Leontien van Nistelrooy vrouw Ruud van Nistelrooy

Leontien Slaat is de jeugdliefde van Ruud van Nistelrooy. In juli 2004 gaven ze het ja-woord aan elkaar, tijdens een besloten bruiloft in het Noord-Brabantse Geffen. Leontien en Ruud deden er alles aan om de pers te weren, maar dat lukte nauwelijks.

Ruud heeft samen met zijn vrouw in veel landen gewoond. Hij maakte op 1 juli 2001 de overstap naar het grote Manchester United, dat destijds 28,5 miljoen betaalde voor de oud-spits. In die tijd was dat enorm veel geld, tegenwoordig is dat niks meer.

Oud-PSV’er Cody Gakpo is voor meer geld verkocht. Leontine en Ruud woonden in Spanje, Engeland, Duitsland en uiteraard in hun geboorteland Nederland.

Lees ook: Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van PSV

De kinderen van Ruud en Leontien

Over het privéleven van Ruud en Leontien is vrij weinig bekend, wel weten we dat ze twee kinderen hebben: een jongen en een meisje. Moa, is de dochter van Ruud en Leontien. Zij is 16 jaar oud en de ‘grote’ zus van Lian. Lian, is de zoon van Ruud, hij is momenteel 15 jaar oud. Uiteraard, wil ook de zoon van Ruurd profvoetballer worden.

Zijn plotselinge vertrek als trainer bij PSV

Op 24 mei 2023 gaf Ruud van Nistelrooy zichzelf ontslagen als trainer van PSV. De oud-speler van PSV vond dat hij te weinig vertrouwen kreeg van de directie. Dit is één van de redenen dat hij 1 wedstrijd voor het einde van het seizoen zijn vertrek aankondigt.