Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Mauro Junior

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

De vriendin van Mauro Junior verliet net zoals de speler de achterwijken van het Braziliaanse Sao Paulo al op jonge leeftijd voor een avontuur bij PSV. En gelukkig kon hij zijn beeldschone vriendin meenemen naar Eindhoven.

Inhoudsopgave

De vriendin van Mauro Junior

Mauro Junior is inmiddels al een behoorlijke tijd samen met zijn jeugdliefde. Hoewel de goedlachse technicus zijn best doet om haar enigszins uit de (sociale) media te houden, plaatste hij wel al twee fraaie kiekjes met zijn vlam. Het betreft een brunette van Braziliaanse afkomst.

Mauro zal ongetwijfeld veel steun aan haar hebben. Die is ook wel nodig, want hij kwam het afgelopen seizoen onder coach Mark van Bommel niet veel aan spelen toe in de hoofdmacht. Dit terwijl voor Mauro juist een definitieve doorbraak voor het grijpen leek te liggen, nadat hij in het seizoen 2017/2018 nog steeds vaker mocht spelen van de toenmalige eindverantwoordelijke, Phillip Cocu.

© Instagram

Mauro Junior moet geduld hebben bij PSV

Zijn talent staat buiten kijf, maar Mauro moet dus nog even geduld hebben voor hij ook onder Van Bommel een belangrijke kracht wordt. Verder vermaakt de middenvelder zich met zijn vriendin overigens prima.

Mauro woont in Nuenen en vertelde al eens aan ELF Voetbal over het leven aldaar: “Misschien is het gek wat ik ga zeggen, maar de mensen hier lijken aan een stuk door te feesten. Om de haverklap is er weer een vrije dag!”

Mauro verbaast zich over feesten en plaskruizen

“Dan gaat iedereen weer de straat op voor een festival. Koningsdag bijvoorbeeld. Ik ging met mijn familie het centrum van Eindhoven in. Stond iedereen daar uitgedost in het oranje te feesten! Wij waren zo’n beetje de enigen met gewone kleren aan. Kinderen, ouderen, iedereen feest hier door elkaar. Heel vreemd, maar natuurlijk ook heel mooi om te zien.”

“O ja, ook vreemd: plaskruizen. Met evenementen staan mensen hier gewoon op straat te pissen, in van die urinoirs. Dat zul je in Brazilië niet zo snel zien. Toen ik dat twee jaar geleden voor het eerst zag tijdens een stage bij PSV kon ik mijn ogen niet geloven. Zijn ze hier gek geworden? Haha”, lacht Mauro tot slot.