Spelersvrouw.nl

Abigail Clancy, de vriendin van Peter Crouch

Abigail Clancy vriendin Peter Crouch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 februari 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

,,Wat zou je zijn geweest als je geen voetballer was?”, vroeg een sportverslaggever eens aan Peter Crouch. Zijn antwoord was er één vol zelfspot: “Maagd waarschijnlijk”. Het tekent de typische Engelse humor van de aanvaller, die qua looks lang niet zo imposant is als zijn fysieke lengte. Desondanks scoorde de slungelige Crouch lingeriemodel Abigail Clancy.

Hoewel Crouch het schopte tot het Engelse nationale elftal, hikte hij altijd aan tegen het etiket van ‘supersub’ vanwege zijn lengte. Hij versleet diverse clubs in de Premier League, verdiende miljoenen en was een dankbaar onderwerp voor de Britse boulevardpers. Zoals in 2010, toen Crouch het middelpunt was van een seksschandaal. Tijdens een vrijgezellenfeest van een vriend zou Crouch in een taxi en op een hotelkamer seks hebben gehad met de 19-jarige Monica Mint, een Algerijnse dame van lichte zeden. Zij vertelde het inmiddels ter ziele gegane News of the World dat de Engelsman een stuk aardiger was dan Spaanse voetballers met wie ze het eerder al eens deed: ,,Die zijn arrogant en behandelen mij als een hoer. Crouch was nederig en aardig. Hij is niet knap, maar hij is lief.”

Abigail Clancy vriendin Peter Crouch

Abigail Clancy vriendin Peter Crouch

Crouch wilde niet reageren op de affaire, die lingeriemodel Abigail Clancy naar verluidt woedend maakte. Het stel is sinds 2006 samen. In het begin liep dat wat stroef. Er waren geruchten dat de wulpse Clancy hem zou hebben bedrogen met haar ex-vriendje en betrokken zou zijn bij een cocaïneschandaal. Desondanks kwamen de twee weer samen.

Wellicht is de reden daarvan dat Crouch zich nauwelijks een sexyer vrouw dan Abigail kan wensen en zij op haar beurt verzot is op de aandacht en spotlights. De afgelopen jaren schreven de krant haast meer over haar fraaie verschijning op feestjes en de rode loper dan over de prestaties van Crouch. Zo maakte het doorschijnende jurkje waarin Abigail Clancy verscheen op een feestje in 2013 de tongen flink los. Ze droeg namelijk geen bh onder haar jurkje waardoor haar fraaie ronde vormen goed zichtbaar waren voor de vele aanwezige fotografen. En Abigail? Die genoot met volle teugen van de flitsende camera’s, zoals Peter telkens weer in de slaapkamer zich de gelukkigste man op aarde zal wanen.

Genoeg woorden over de blonde vriendin van Peter Crouch, tijd voor wat fijne plaatjes en filmpjes!