Spelersvrouw.nl

Deborah Roversi en Valentina Baldini, de liefdes van Andrea Pirlo

Andrea Pirlo en Deborah Roversi

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 mei 2014

Laatst Geüpdatet: 6 juni 2023

Liefhebbers noemen hem een kunstenaar. Zijn zeldzaam verfijnde traptechniek als een penseel op het witte doek. Andrea Pirlo, die onlangs zijn spraakmakende biografie uitgaf, lijkt elk jaar beter te worden. Hoe hij dat voor elkaar krijgt? Leven als een topsporter met stabiliteit in zijn privéleven. Al sinds 2001 is hij samen met de mooie Deborah Roversi. Al gaan geruchten dat het huwelijk over zou zijn..

Het illustreert het karakter van Pirlo, die niet zo nadrukkelijk hangt naar spotlights en modellen aan zijn zijde. Hij is een gezinsman met twee kinderen; Nicollo (2003) en Angela (2006). Toch moeten we een klein voorbehoud maken op de lofzang van degelijke Andrea.

In de Italiaanse media gaan in 2014 geruchten dat het stel op het punt zou staan om te gaan scheiden. Het boulevardblad Tuttosport bericht zelfs van wraakacties van Deborah om Andrea een hak te zetten.

Die wraak zou ingegeven zijn door geruchten over een nieuwe liefde in het leven van de Italiaanse maarschalk op het middenveld: Valentina Baldini.

Andrea Pirlo en zijn vrouw Deborah Roversi

Deze blondine, werkzaam in het vastgoed en fanatiek met fitness bezig. werd gespot met Andrea. Ze geldt in Turijn als een vrouw van statuur, komt uit een goede familie en had eerder bekende geliefdes.

In plaats van het nachtleven zoals veel voetballers, heeft Pirlo tijdens zijn loopbaan trouw gezworen aan zijn spelcomputer. Duizenden wedstrijden speelde hij tegen Alessandro Nesta: ,,Na het wiel, is de PlayStation de beste uitvinding ooit”, sprak hij in zijn recent verschenen biografie Penso quindi Gioco (Ik denk, daarom speel ik). Zelfs voor de gewonnen WK finale van 2006 bestond zijn voorbereiding uit het spelen van FIFA.

Pirlo groeide op in Lombardije. Zijn vader had een handelsbedrijf. Ook Andrea is handelsgeest niet vreemd. Hij bezit een eigen wijngaard en staat bekend als echte wijnkenner.

Deborah lijkt een Facebook-profiel te hebben, waaruit zou blijken dat ze zou schrijven voor blog Supermamma, maar het is niet zeker of het account daadwerkelijk toebehoort aan haar. En ondertussen lijkt Pirlo vooral druk met Valentina Baldini, de onderstaande schone.