Spelersvrouw.nl

Sem Steijn; zijn salaris, zijn vader en zijn vriendin

Sem Steijn; zijn salaris, zijn vader en zijn vriendin

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 30 januari 2023

Sem Steijn is een Nederlandse profvoetballer die momenteel speelt voor FC Twente. De meeste mensen zullen hem kennen als zoon van voetbaltrainer Maurice Steijn. De zoon van de voetbaltrainer maakt dit seizoen veel indruk bij zijn nieuwe club, FC Twente. Toen hij nog bij ADO Den Haag voetbalde, werd Sem uitgeroepen tot ‘Het grootste talent van de Keuken Kampioen Divisie.’

Hier was zijn vader super trots op. Omdat Sem Steijn de afgelopen wedstrijd goed gespeeld heeft, komt de jonge middenvelder steeds meer in de belangstelling te staan. In dit artikel vertellen we meer over zijn salaris, zijn vader en zijn bloedmooie vriendin.

Het salaris van de middenvelder van FC Twente
© Instagram

Inhoudsopgave

Het salaris van de middenvelder van FC Twente

Sem Steijn, speelt sinds 1 juli 2022 bij de club uit Enschede. Hij werd transfervrij overgenomen van ADO Den Haag. Bij de laatstgenoemde club doorliep Sem de hele jeugdopleiding. Sinds de 21-jarige middenvelder bij de Enschedese topclub speelt, is hij meer gaan verdienen. Na schatting verdient hij zo’n 115.000 euro per jaar. Een stuk meer dan zijn leeftijdsgenoten. Bij de eenmalig landskampioen van de Eredivisie speelt hij samen met onder meer Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki.

Voetbaltrainer Maurice Steijn is de vader van Sem Steijn (2)
© Instagram

Voetbaltrainer Maurice Steijn is de vader van Sem Steijn

Maurice Steijn, is de bekende vader van Sem Steijn. Heel voetballend Nederland kent de vader van Sem Steijn, omdat hij bij meerdere clubs in Nederland trainer is geweest.

Op dit moment is Maurice de trainer van Sparta Rotterdam, dat uitkomt op het tweede niveau. Sem gaat samen met zijn vader het liefst op vakantie, ook praten ze – hoe kan het ook anders – veel over voetbal. Bij de familie-Steijn zit voetbal nou eenmaal in de genen.

Dit is de knappe vriendin van Sem Steijn
© Instagram

Dit is de knappe vriendin van Sem Steijn

De 21-jarige Sem Steijn deelt op zijn Instagram-account regelmatig een foto samen met zijn knappe vriendin. Helaas weten we niet hoe de vriendin van Sem Steijn heeft, wel ziet ze er prachtig uit. Dat heeft de 21-jarige Sem goed voor elkaar!

Foto’s © Instagram