Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Twente verdediger Mees Hilgers?

Wie is de vriendin van Twente verdediger Mees Hilgers.

Mees Hilgers, één van de grootste talenten van voetbalclub FC Twente, is op dit moment nog vrijgezel. De 20-jarige centrale verdediger van de Tukkers heeft nog geen vriendin. Hij is pas 20 jaar oud, Mees heeft nog tijd genoeg om zijn droomvrouw te ontmoeten.

Inhoudsopgave

Mees Hilgers voetballer van FC Twente

De pas 20-jarige Mees Hilgers begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Sparta Nijkerk. Al op jonge leeftijd maakte hij de overstap naar profclub FC Twente. De jonge verdediger speelt hier al sinds 1 juli 2011. Inmiddels is Mees Hilgers een vaste waarde voor de club van Ron Jans. Bij FC Twente speelt hij onder meer samen met Ramiz Zerrouki, Václav Černý, Lars Unnerstall en Ricky van Wolfswinkel.

Verdediger van jong oranje

Mees speelt sinds 2022 bij Jong Oranje. Hij speelde op 23 september 2022 zijn eerste wedstrijd voor Jong Oranje. De vriendschappelijke wedstrijd tegen België werd met 1-2 gewonnen. Brain Brobbey, maakte beide doelpunten voor Oranje. Ryan Gravenberch, Xavi Simons en Quinten Timber stonden in de basis. Mees Hilgers, kwam in het veld voor Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida.

Het salaris van Mees Hilgers

De jonge verdediger verdient volgens bronnen zo’n 114.000 euro per jaar. Zeker niet slecht voor een pas 20-jarige gozer. Omdat hij het de afgelopen tijd goed gedaan heeft, verwachten we dat de verdediger de komende jaren een stap gaat zetten naar een grote club. Zijn salaris gaat zeker met zijn carrière mee groeien. We kunnen wel duidelijk zijn; Mees Hilgers is een fantastische voetballer, het gaat goed met zijn carrière, alleen minder met zijn liefdesleven. Mees Hilgers, is namelijk nog vrijgezel.

Foto’s © Instagram