Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Manchester United

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Manchester United

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 2 februari 2023

De spelersvrouwen van de voetballers van Manchester United kunnen we stuk voor stuk ‘bloedmooi’ noemen. Dat vrouwen van voetballers meestal niet de minst mooie zijn, is inmiddels wel bekend. De voetballers van Manchester United verdienen miljoenen per jaar, ze hoeven dus niet op de kleintjes te letten. Ben je benieuwd naar de vrouwen achter de voetballers van Manchester United? Lees dan dit artikel!

Anouska Santos is de vriendin van Luke Shaw
anouskasantos

Inhoudsopgave

Anouska Santos is de vriendin van Luke Shaw

Anouska Santos is de knappe vriendin van Manchester United-verdediger Luke Shaw. Het stel woont al jarenlang samen in het Engelse Manchester. De knappe vriendin van Luke Shaw is geboren in Rio de Janeiro.

Al op jonge leeftijd verhuisde ze met haar ouders naar Engeland. Inmiddels is ze alweer jaren gelukkig met de Engelse verdediger. Het stel heeft inmiddels ook een zoon, ze lijken dolgelukkig met elkaar.

Anna Mariana Casemiro is de vrouw van Casemiro
© Instagram @annamarianacasemiro

Anna Mariana Casemiro is de vrouw van Casemiro

De Braziliaanse middenvelder Casemiro zullen de meeste mensen kennen van zijn tijd bij de Spaanse club Real Madrid. Bij de topclub uit Spanje speelde hij jarenlang centraal op het middenveld. Anna Marina Casemiro, is sinds 28 juli 2014 de vrouw van Casemiro. Inmiddels bestaat het gezin uit 4. Sara (meisje) en Caio (jongen) zijn de kinderen van het stel. De vrouw van Casemiro zorgt  voor de kinderen en sport veel.

Mélanie Martial is de vrouw van  Anthony Martial

Anthony Martial heeft een rumoerig liefdesleven achter de rug. Op jonge leeftijd trouwde hij met de prachtige Samantha Jacquelinet. Het stel ging kort na hun huwelijk uit elkaar. Inmiddels is hij alweer jaren samen met de knappe Mélanie Martial. De aanvaller van Manchester United is inmiddels alweer hertrouwd. Mélanie en Anthony zijn dolgelukkig met hun zoon.

Edurne Garcia Almagro is de vriendin van David de Gea
© Instagram @edurnity

Edurne Garcia Almagro is de vriendin van David de Gea

Edurne Garcia Almagro is de wereldberoemde vriendin van David de Gea. De prachtige Spaanse zangeres is sinds 2014 samen met de huidige keeper van Manchester United. De vriendin van David de Gea is ook geen onbekende op social media. Op haar Instagram-account heeft ze ruim 1,9 miljoen volgers.

Lucia Lois is de vrouw van Marcus Rashford
© Instagram @lucialoi

Lucia Lois is de vrouw van Marcus Rashford

Marcus Rashford, is op dit moment de belangrijkste speler van Manchester United. Hij scoort veel en geeft veel assisten. Sinds Cristiano Ronaldo vertrokken is naar Al-Nassr is hij nog belangrijker geworden. Lucia Lois, is de prachtige vrouw van Marcus Rashford. Hier schreven we al eerder een artikel over. Ze lijken volop van elkaar te genieten. Het helpen van mensen die het slecht hebben, daar worden ze blij van. Marcus, komt zelf ook uit een gezin waar ze thuis weinig geld hadden.

Rosileny Xavier vriendin van Antony

Rosileny Xavier is de prachtige vriendin van oud-Ajacied Antony. Het stel is inmiddels al getrouwd, ze hebben zelfs al een zoon. Rosileny Xavier en Antony kochten het huis van Paul Pogba en Zulay Pogba.

Fern Hawkins vrouw van Harry Maguire

Fern Hawkins is de bloedmooie vrouw van Manchester United-verdediger Harry Maguire. Het stel trouwde al in 2018. De Engelse verdediger vroeg zijn vrouw in de ‘stad van de liefde’ ten huwelijk. Harry, speelt sinds 5 augustus 2019 bij Manchester United. Hij werd overgenomen van Leicester City voor een astronomisch bedrag van 87 miljoen euro. 

Sabrina Kvist Jensen, de Deense vriendin van Christian Eriksen
© Instagram @chriseriksen8

Sabrina Kvist Jensen, de Deense vriendin van Christian Eriksen

Christian Eriksen, zullen de meeste lezers kennen van zijn tijd bij Ajax. Sabrina Kvist Jensen en Christian Eriksen hebben een zware tijd achter de rug. De Deense middenvelder kreeg tijdens het EK van 2021 een hartstilstand op het veld. Hij moest op 12 juni tijdens de EK-wedstrijd op het veld gereanimeerd worden. Ondanks ze een heftige tijd achter de rug hebben, gaat het inmiddels weer goed met Eriksen. Hij speelt zelfs weer in de basis bij zijn club; Manchester United.

Jadon Sancho: zijn mysterieuze vriendin

Jadon Sancho speelde enkele seizoenen de sterren van de hemel bij Borussia Dortmund. De Engelse aanvaller heeft de hele jeugdopleiding van Manchester City doorlopen. De pas 22-jarige linksbuiten werd op 23 juli 2021 overgenomen door Manchester United. De club uit het Engelse Manchester betaalde 85 miljoen euro. Inmiddels heeft Jadon zijn draai gevonden in Manchester. Het is inmiddels duidelijk dat Jadon zijn leven deelt met een vrouw. Wie het is, is alleen niet bekend. De vriendin van Jadon Sancho wil buiten de spotlights blijven.

Muri Lopez Benitez vriendin van Lisandro Martinez
© Instagram @lopezbenitezmuri

Muri Lopez Benitez vriendin van Lisandro Martinez

Ook Lisandro Martinez speelde enkele seizoenen bij Ajax. Toen Erik ten Hag, de oud-Ajax trainer de overstap maakte, werd ook Lisandro door de club uit Manchester gekocht. Muri Lopez, is de vriendin van de Argentijnse verdediger Lisandro Martinez. Muri Lopez, is de jeugdliefde van de voetballer. Het is namelijk als samen sinds ze 16 jaar oud zijn. De prachtige vriendin van Lisandro Martinez is een trouwe supporter van Manchester United en het Argentijnse nationale team. Ze is goed bevriend met Marisel Medina Bello, de vriendin van Bello.

Camille Tytgat vrouw van Raphaël Varane
© Instagram @raphaelvarane

Camille Tytgat vrouw van Raphaël Varane

Camille Tytgat is de prachtige vrouw van Raphaël Varane.  Het stel deelt regelmatig een foto op het Instagram-account van Varane. De Franse Camille heeft samen met Raphaël twee kinderen. In 2023 wordt hun derde kind geboren. In het dagelijks leven zorgt Camille Tytgat zorgt voor de kinderen.