Spelersvrouw.nl

Nicoletta Daniolos, de slimme vriendin van Bram Nuytinck

Nicoletta Daniolos is de slimme vriendin van Bram Nuytinck. Ergens in de zomer van 2016 sloeg de vonk over tussen Nicoletta Daniolos en Bram Nuytinck. De stoere verdediger heeft in Nicoletta een vriendin met Nederlands-Griekse roots en bovendien een lief met ‘beauty and brains’.

Inhoudsopgave

Nicolette Daniolos de vriendin van Bram Nuytinck

Nicoletta Daniolos is de vriendin van Bram Nuytinck. Nuytinck verkaste als vrijgezel naar Anderlecht, waar het hem aan aandacht echter niet ontbrak, vertelde ploeggenoot Guillaume Gillet: “Uit onze ploeg is hij degene die het meeste succes heeft bij de dames.” Maar niet lang daarna vond Nuytinck in Nicoletta Daniolos alsnog zijn grote liefde.

Het koppel werd in de zomer al eens samen gespot door de Belgische media, maar toen sprak de verdediger nog tegen een relatie te hebben met de knappe brunette. Enkele weken daarna ging hij alsnog voor de bijl en erkende hij hun relatie, onder meer via zoete plaatjes op hun beide Instagram-accounts.

Bram Nuytink heeft een relatie met Nicoletta Daniolos

Bram Nuytinck heeft een relatie met Nicoletta Daniolos. Zoals gezegd: de voormalig NEC’er heeft niet alleen een knappe vriendin, maar ook een slimme. Nicoletta Daniolos studeert geneeskunde en mag zich dus in de toekomst arts noemen. Stage liep ze onder meer op Aruba: goed bekeken! En hoewel Nicoletta half Grieks is, werd ze geboren in Groningen. Ze woont volgens haar Facebook-profiel in Amsterdam. In de hoofdstad studeert ze ook aan de Vrije Universiteit, al zal ze ook veelvuldig in ItaliĆ« bij Udinese te vinden zijn bij haar vriend Bram.

Het koppel zag eind 2016 hun vakantie naar Dubai in rook opgaan, nadat er werd ingebroken in zijn auto: “Eindelijk was de dag dat we naar Dubai zouden gaan aangebroken. Een uur voor vertrek werd er ingebroken in mijn auto. Tas, paspoort, laptop en alles gestolen. Eenmaal op Schiphol aangekomen werd ons verteld dat we met een nooddocument geen toegang zouden krijgen tot Dubai. Daar gaat onze welverdiende vakantie samen..”