Spelersvrouw.nl

Melanie Sorber, vriendin van Sergio Padt

Melanie Sorber vriendin van Sergio Padt

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Melanie Sorber is de vriendin van Sergio Padt. Sergio Padt en zijn vriendin Melanie Sorber verwezenlijkten al op jonge leeftijd hun droom: een gezin stichten.

Inhoudsopgave

Melanie Sorber vriendin Sergio Padt

Melanie Sorber is de vriendin van Sergio Padt. Het stel heeft al sinds 2009 een relatie en hebben inmiddels twee kinderen samen: Isabella en Alessia. “Mijn droom was altijd om jong vader te worden en een gezinnetje te stichten. Die droom is al uitgekomen. Nu wil ik dat zo houden en samen oud worden”, vertelde hij Voetbal International medio 2014.

Padt kende een opvallende carrière tot dusverre. Hij komt uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde ook voor Oranje onder 17 jaar. Hij werd door Ajax verhuurd aan HFC Haarlem en Go Ahead Eagles, maar speelde daarvan eigenlijk alleen in Deventer. Daarop zocht de Amsterdammer, toen al verliefd op Melanie Sorber, zijn heil in België, waar hij onder de lat kwam bij AA Gent. In drie seizoenen kwam hij tot 61 duels. FC Groningen haalde hem vervolgens als eerste doelman terug naar Nederland.

Sergio Pady Italiaanse

Padt heeft Italiaanse roots, van zijn moeders kant wel te verstaan. Zijn volledige naam luidt dan ook Sergio Vincenzo Roberto Padt. Hij werd geboren in Adam. Zijn vader heet Jeffrey, zijn moeder Lorena Tomé. Idool voor de FC Groningen-sluitpost is Edwin van der Sar. Ook Melanie komt uit Amsterdam. Ze ging naar het Wellant College in Sloten. Tegenwoordig wonen ze samen in Groningen.

Op de Facebook-pagina van Melanie wordt duidelijk dat ze twee hoofdzaken in haar leven heeft: haar vriend Sergio en haar kinderen. Vrijwel louter foto’s van de kleine kindjes of berichten over wedstrijden van Padt (Kom op Buffalo’s) komen voorbij. De zomer van 2015 brachten ze door in Noorwegen, leren wazige vakantiefoto’s. Wat Melanie qua werk of studie doet of heeft gedaan blijft onduidelijk, al is ze ook weer geen voetbalvrouw die zich graag laat verwarmen door de spotlights van de media. Zij lijkt haar warmte enkel te halen binnen de muren van huizen Padt.

Melanie Sorber is te volgen via Instagram en Facebook.