Spelersvrouw.nl

Mathijs Miserus vriend van Inessa Kaagman

Vriend Inessa Kaagman

Mathijs Miserus is de vriend van Inessa Kaagman, speelster van de Oranje Leeuwinnen en PSV. De twee zijn al meer dan drie jaar gelukkig samen.

Inhoudsopgave

Mathijs Miserus vriend Inessa Kaagman

Mathijs Miserus is zelf ook voetballer. Hij speelde vertrok als D-junior bij zaterdag tweedeklasser Pancratius uit Badhoevedorp naar AFC uit Amsterdam, maar keerde in 2017 weer terug bij Pancratius. Daar speelt hij nu in het eerste elftal zaterdag.

Bovendien is Miserus begonnen aan zijn carrière als trainer. Hij is lid van Trainer Players United en heeft bij Pancratius al het elftal Onder 10 onder zijn hoede. Bij AFC heeft Miserus tijdens zijn periode aldaar de Onder 14 getraind. Hij is altijd in Badhoevedorp blijven wonen, in tegenstelling tot zijn vriendin Inessa Kaagman.

© Instagram

Inessa Kaagman speelster Oranje Leeuwinnen en Everton Women

Inessa, een tweebenige middenveldster, verruilde de vrouwen van Ajax in 2018 namelijk voor het Engelse Everton FC, dat speelt in de Super League. De in Hoorn geboren blondine volgt tegelijkertijd nog een studie Geneeskunde aan de VU Amsterdam, maar dat moet nu dus op langeafstand gebeuren. Net als haar relatie met Mathijs.

Toch zien de tortelduifjes elkaar gelukkig nog vaak genoeg. Zo vierden ze samen al eens vakanties in onder anderen Kopenhagen (Denemarken) en in Turkije.

Inessa Kaagman op het WK 2019

Ondanks het feit dat ze hemelsbreed zo’n 540 kilometer van elkaar af zitten, zijn Inessa Kaagman en Mathijs Miserus dus onafscheidelijk en dol op elkaar.

Ongetwijfeld gaan we Mathijs terugzien op de tribunes in Frankrijk tijdens het WK 2019, want zijn vriendin behoort tot de selectie van bondscoach Sarina Wiegman.