Spelersvrouw.nl

Celine Gomez, vriendin van Jairo Riedewald

Aanstormend Ajax-talent Jairo Riedewald heeft een relatie met Celine Gomez. De jeugdliefde dateert van medio 2012.

Jairo Joaquim Riedewald leerde Celine kennen in Hoofddorp, waar hij opgroeide. Riedewald is geboren in Haarlem. In Voetbal International vertelde hij eind 2014: ,,Mijn vriendin heet Celine. We zijn al twee jaar samen en kennen elkaar uit de buurt.” De jonge verdediger hecht sowieso aan zijn thuis, want hij woont nog bij zijn ouders Henny en Tamara. Jairo heeft een broer genaamd Benjamin en een zus die Semaya heet. ,,Ik denk er wel over na om uit huis te gaan, maar voorlopig zit ik wel goed. Misschien ga ik over een jaartje op mezelf wonen.”

Het feit dat Riedewald, die zich de jongst scorende debutant (22 december 2013) van Ajax mag noemen, zelf moet koken zodra hij uit huis gaat werkt niet echt motiverend: ,,Ikzelf kan niet echt koken. Vele verder dan een eitje bakken kom ik niet! Voordat ik uit huis ga, heb ik dus nog wat kooklessen nodig, haha.” Hoe de kookkunsten van Celine zijn, is onduidelijk.

Celine Gomez vriendin Jairo Riedewald

De Ajacied, tevens jeugdinternational, is sowieso een wat sobere man: ,,Ik heb nog nooit alcohol gedronken. Misschien dat het daar later nog eens van komt.” Een waaghals is hij evenmin: ,,Ik hou niet zo van hoogtes. Als ik op een hoog gebouw sta, lopen de rillingen over mijn rug.”

Celine stapte vooralsnog niet erg in de spotlights als ‘voetbalvrouw’. Interviews gaf ze nog niet. Op haar Twitteraccount lezen we wel dat ze samen met Jairo naar Parijs is geweest, net als de uitspraak: ,,Niks is lekkerder dan samen in slaapvallen met je baby.” Daarnaast doet ze aan hockey, is ze fan van Rihanna, gaat ze nog naar school en kijkt ze als het even kan naar de wedstrijden van haar voetballende vriendje. Op haar Facebookaccount domineren zwoele selfies haar fotocollectie.

Celine Gomez vriendin van Jairo Riedewald (2) Celine Gomez, vriendin van Jairo Riedewald (3)